Yoga in Aalsmeer. Voor rust in je hoofd en zelfontwikkeling.

Yoga in Aalsmeer

Hatha/Raja yogacursus met persoonlijke aandacht, voor iedereen

Maak een afspraak voor een persoonlijke proefles van Inge Saraswati:
tel. 0297 - 328 798 of mail naar info@ingesaraswati.com.


 

Rooster en tarieven

  

Inge geeft kwalitatief hoogstaande lessen voor zowel beginners als gevorderden. De lessen zijn zeer gevarieerd, van yogahoudingen en ademhalingstechnieken tot meditaties en ontspanningstechnieken, soms met een visualisatie. Af en toe werkt zij met muziek waar je iets moois op beoefent of gewoon lekker op ontspant.

 

Lieve Inge, de yogalessen, die ik op maandag volg, zijn voor mij echt onmisbaar geworden in mijn leven. In een hele moeilijke periode ben jij op mijn pad gekomen en daar ben ik nog elke dag enorm dankbaar voor. De handvatten, die ik door middel van yoga en avatar heb meegekregen, geven me kracht om te leven naar mijn diepste wens; Geluk! - Linda

 

Ademen is leven

De ademhalingstechnieken krijgen veel aandacht, want de ademhaling bepaalt jouw energieniveau. Een onrustige ademhaling geeft een onrustige mind, een diepe rustige ademhaling geeft een rustig denken. Je krijgt alle gelegenheid om de uitwerking van de houdingen en de ademhalingstechnieken te ervaren.

 

Yoga les voor iedereen

Inge geeft haar lessen rustig en opbouwend, ze houdt rekening met ieders mogelijkheden. Je hoeft dus niet gelijk alle houdingen en technieken te beheersen. Daar draait yoga niet om. Yoga draait juist wél om jouw groei in mentale kracht en gezondheid. Ook jij kan leren om de knelpunten in je lichaam op te sporen en vervolgens op te ruimen.

 

Wanneer?

Er zijn groepen voor beginners en gevorderden op maandagavond, dinsdagavond en donderdagochtend. Als je al ervaring hebt is het mogelijk aan de Masterclass yoga mee te doen op donderdagavond. Alle lessen worden gegeven in de fijne lesruimte in Aalsmeer.

 

Aanmelden en kosten

Heb je interesse? Dan nodig ik je uit voor een individuele yoga proefles, zodat we kennis kunnen maken. Deze proefles duurt 30 à 45 minuten en kost € 20,-. Na de proefles kun je instromen in een van de yoga cursussen.

 

Maak een afspraak voor de persoonlijke proefles van Inge Saraswati:

tel. 0297 - 328 798 of mail naar info@ingesaraswati.com.

 

De yogacursus kost € 310,- voor 30 lessen, dat is dus ongeveer € 10,- per les van één uur. Mocht je een keer niet in de gelegenheid zijn een les bij te wonen dan kan je deze altijd inhalen.

 

Heb je vragen?

Stel ze gerust aan Inge Saraswati via tel. 0297 - 328 798 of via info@ingesaraswati.com.

 

Vakantierooster

Herfstvakantie/Avatar Ma. 12 oktober t/m vr. 16 oktober 2020
Kerst Ma. 21 december 2020 t/m vr. 2 januari 2021
Voorjaar/Avatar

Ma. 22 februari t/m vr. 26 februari 2021

Paas vakantie Ma. 5 april t/m vr. 9 april 2021
Mei vakantie Ma. 3 mei t/m vr. 7 mei 2021

Hemelvaart

Lessen van donderdag 13 mei verhuizen naar woensdag 12 mei!
Pinksteren/ Avatar Ma. 24 mei t/m vr. 28 mei 2021

 

Maak kennis met de authentieke yoga zoals ik die als spiritueel leraar geef in mijn centrum in Aalsmeer