Praktijkruimte en workshop ruimte verhuur

Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

Het mooie centrum heeft diverse mogelijkheden voor jou om een workshop te geven voor kleinere of grotere groepen in een prachtige omgeving

Het nieuwe centrum van Inge Saraswati is van binnen een waar paradijs. Het centrum heeft gratis parkeerplek en staat in een groene buurt. Bij de ingang van het centrum is een buitenplaats gecreeerd waar mensen graag gebruik van maken in de zomer.

Het centrum is rijk bedeeld met een aantal praktijkruimtes en twee grote zalen waar workshops gegeven kunnen worden. Er zijn ruimtes verhuurd maar er zijn nog diverse mogelijkheden voor huur van een ruimte fulltime, voor een (of meerdere) vast dagdeel per week of voor losse dagdelen, ook in het weekend.

Praktijkruimte

Op de eerste verdieping zijn een paar lichte ruime kamers beschikbaar van 5.10 x 4.35. Daarnaast nog een kleinere praktijkruimte van 4.35 x 4.00. Je kan gebruik maken van de prachtige wachtkamer. De kamers zijn gestoffeerd en in overleg is divers meubilair beschikbaar. Dus ben jij die (psycho)therapeut, homeopaat, (ayurvedisch) masseur of psycholoog of andere discipline die past binnen ons centrum voor universele wijsheid en levensgeluk. Wees welkom.

Zalen

Beide zalen zijn 12.45 x 8.90 en voorzien van comfortabele vloerverwarming. Er kan gebruik worden gemaakt van de muziekinstallatie (iphone inpluggen, ipad aanwezig), yogamatten, blokken, enkele mediatiezitjes en de mogelijkheid voor een breedbeeld TV.

  • De benedenzaal heeft een warme intieme uitstraling. Er is een counter van steigerhout waar bijv. koffie op geserveerd kan worden.
  • De bovenzaal, de tempel is extra licht en ruimtelijk door de extra velux ramen in het dak. De ruimte wordt gekenmerkt door een indrukwekkende wandschildering van Brahman en Saraswati

Voor alle ruimtes geldt dat er gebruik kan worden gemaakt van de toiletten en keuken op dezelfde verdieping.

Vraag naar meer foto’s of maak een afspraak om te komen kijken. Je bent van harte welkom.

Wij horen graag jouw interesse in onze ruimtes

Back to top
Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk voor diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacy Beleid