WAT IS MAGNETISEREN?

WAT IS MAGNETISEREN? 800 600 Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

WAT IS MAGNETISEREN?

Net zoals ieder mens een muziekinstrument kan leren bespelen is niet iedereen een begaafd speler. In deze blog focussen we op de vraag: ”Wat is magnetiseren?”

Magnetiseren is een eeuwenoude behandelwijze waarbij de magnetiseur in staat is de natuurlijke krachten en energie door zijn handen te laten stromen en deze door te geven aan de cliënt. Aanraking door de handen is niet nodig om te kunnen magnetiseren.

Wat is Magnetiseren?

Een magnetiseur is iemand die in staat is de natuurlijke krachten en energie door zijn kanalen te laten stromen en deze te geven aan diegene die in pijn en lijden verkeert. Dat kan zowel geestelijk als lichamelijk zijn. Ieder mens draagt de krachten van het heelal in zich, alleen is dat bij de meeste mensen nog niet ontwikkeld. Om een goede magnetiseur te zijn moet je op het moment van behandelen zelf vrij zijn van denken en emoties. Want hoe zouden de krachten kunnen stromen als je zelf vol zit?

Niveaus van magnetiseurs

Deze geneeswijze lijkt eenvoudig, maar het tegenovergestelde is waar. Net zoals ieder mens een muziekinstrument kan leren bespelen is niet iedereen een begaafd speler. Zo is het ook met een magnetiseur. Je kan leren magnetiseren, maar dat maakt je nog niet tot een begaafd magnetiseur.

Je hebt verschillende niveaus van magnetiseurs. De hoogste trilling heeft de geestelijk ontwikkelde magnetiseur, omdat deze weet met welke krachten er gewerkt wordt.

Er zijn nog vele andere niveaus. Diegenen die op het emotieniveau werken zijn zelf nog niet vrij, dus de kanalen waardoor zij de krachten moeten laten stromen ook niet. Alleen warme handjes is niet genoeg.

Medium

Wanneer een magnetiseur vrij is en de krachten door de  kanalen kan laten stromen noemen we dit een medium. Een medium die kracht ontvangt. Ik werk vanuit mijn mediumschap en kan ook de psychische patronen waarnemen bij mensen, waardoor ik zinnig advies kan geven. Dit komt door mijn hoge spirituele ontwikkeling in de innerlijke wetenschappen van yoga. Het heelal stroomt door mij heen.

Ik geef geen toekomstvoorspellingen, er is immers altijd nog een andere kant. Wel zie ik in de toekomst en kan ik je advies geven.

Wil je mijn hulp? Kijk hier voor meer informatie over magnetiseren, mail of bel 0297 – 328 798.

Back to top
Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk voor diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacy Beleid