INTERVIEW VAN PATRICK KICKEN MET INGE SARASWATI

Interview van Patrick Kicken (voormalig radio-dj) met Inge Saraswati, gemaakt op 27 mei 2017. Patrick Kicken interviewt vanuit zijn interesse voor de Advaita Vedanta verschillende non-dualistische leraren, waaronder ook Inge Saraswati. Zijn interviews zijn te vinden op zijn YouTube kanaal NonDualiteit.

In dit interview vertelt Inge Saraswati over de haar aangeboren spiritualiteit en hoe dat tot uiting kwam in haar jeugd en als jong volwassene. Dit heeft zij voor een deel al aan het papier toevertrouwd in haar boek: ‘De Onthulling – Het mysterie dat leven heet’. Haar ervaringen verwijzen naar de tijdloze staat waarin non-dualisme al om de hoek kijkt.

Ze reageert op vragen over haar werk als spiritueel leraar en magnetiseur. Ze laat je zien dat juist doordat je de dualiteit ontstijgt, je het leven kan omarmen inclusief vreugde en pijn. Zelfliefde is het antwoord van je geboorte, dat kan je leven tot een waar feest maken.

Inge Saraswati geeft maandelijks Satsang avonden en ontvangt mensen individueel op afspraak.

Bekijk meer van Inge

VOLG ONLINE EEN YOGALES VAN INGE SARASWATI!

VOLG ONLINE EEN YOGALES VAN INGE SARASWATI!

Maak kennis met de authentieke yoga zoals ik die als spiritueel leraar geef in mijn centrum in Aalsmeer.

Ik geef kwalitatief hoogstaande lessen in kleine groepen. Yoga kan je een schat aan rijkdom geven hetgeen gaat doorstromen in je dagelijkse leven. De yogahoudingen (asana’s) geven beheersing over je lichaam als je ze in rust en met geconcentreerde aandacht uitvoert. Dit brengt je dichter bij jezelf.

ERVAAR MIJN ONLINE SATSANG: HET ‘GOUDEN EI VAN BRAHMAN’

ERVAAR MIJN ONLINE SATSANG: HET ‘GOUDEN EI VAN BRAHMAN’

In deze online Satsang neem ik je mee naar de kern oftewel het Aura van Brahman (God), naar de oneindige positieve energie die deze kern of bron van leven uitstraalt. Ik vertel hier uitvoerig over aan de hand van een mediamiek schilderij (‘Gouden Ei van Brahman’) dat mij doorgegeven werd en ik leid je naar een prachtige visualisatie/meditatie.