GELEIDE MEDITATIE: ‘DE SCHOONHEID VAN DE LEEGTE’ – DOOR INGE SARASWATI

Wat doet een geleide meditatie voor je?

Wanneer je mediteert leer je de bron in jezelf te herkennen. Dat betekent thuiskomen bij jezelf. Je denkt misschien dat jij het aardse bent en ten dele is dat waar. Maar wat vooral waar is: je thuis is de stille oneindige bron van liefde.

Dit was je voor je geboorte en zal je altijd zijn. Door de tijdelijke reis op aarde gaan we onszelf aanzien voor het materiële bestaan. Dit is niet de waarheid, de waarheid is dat je altijd zal zijn en meditatie moet de natuurlijke gang naar jezelf worden. Dat zal je helpen bij je aardse reis om het mooiste uit jezelf te halen.

In deze geleide meditatie leid ik je daar naar toe.

Ik wens je veel geluk en vrede met deze meditatie!

 

Inge Saraswati

 

P.S. Abonneer je op mijn YouTube-kanaal en bekijk inspirerende video’s!

Bekijk meer van Inge

KERSTWENS VAN INGE SARASWATI

KERSTWENS VAN INGE SARASWATI

Bekijk de speciale kerstwens die ik voor je heb opgenomen en ontdek wat een sessie met ‘De godin en de drie meesters’ voor jou kan betekenen.

VOLG ONLINE EEN YOGALES VAN INGE SARASWATI!

VOLG ONLINE EEN YOGALES VAN INGE SARASWATI!

Maak kennis met de authentieke yoga zoals ik die als spiritueel leraar geef in mijn centrum in Aalsmeer.

Ik geef kwalitatief hoogstaande lessen in kleine groepen. Yoga kan je een schat aan rijkdom geven hetgeen gaat doorstromen in je dagelijkse leven. De yogahoudingen (asana’s) geven beheersing over je lichaam als je ze in rust en met geconcentreerde aandacht uitvoert. Dit brengt je dichter bij jezelf.

ERVAAR MIJN ONLINE SATSANG: HET ‘GOUDEN EI VAN BRAHMAN’

ERVAAR MIJN ONLINE SATSANG: HET ‘GOUDEN EI VAN BRAHMAN’

In deze online Satsang neem ik je mee naar de kern oftewel het Aura van Brahman (God), naar de oneindige positieve energie die deze kern of bron van leven uitstraalt. Ik vertel hier uitvoerig over aan de hand van een mediamiek schilderij (‘Gouden Ei van Brahman’) dat mij doorgegeven werd en ik leid je naar een prachtige visualisatie/meditatie.