Verhuur Centrum Aalsmeer

De tempel kan gehuurd worden voor diverse evenementen zoals bijvoorbeeld: een klankschalen sessie, een lezing, kinderyoga of anders. Ook vaste huurders zijn welkom. Lees snel verder onder: Verhuur Centrum Aalsmeer 

Verhuur Centrum Aalsmeer: De tempel.

In ons nieuwe centrum is een tempel gecreëerd van 12.5 bij 8.5 meter. De ruimte is licht en ruimtelijk doordat het plafond verwijderd is en er extra licht in het dak is gemaakt door 4 velux ramen. In de tempel hangt een indrukwekkende wandschildering van Brahman en Saraswati deze is 12,5 meter breed. De ruimte bevindt zich op de eerste verdieping en er kan gebruik gemaakt worden van een keuken die nabij gelegen is. Alle sanitaire voorzieningen en douche zijn aanwezig op dezelfde verdieping. Een groot TV scherm is aanwezig. Het is ook mogelijk gebruik te maken van yoga matten of blokjes om op te zitten naast de twee grote zitbanken die in de ruimte aanwezig zijn.

Alle activiteiten moeten passen binnen ons centrum voor universele wijsheid en levensgeluk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Stilte temple

Een spirituele Huwelijks verbinding?

Dat kan in de tempel met Brahman en Saraswati. Inge Saraswati zal jullie huwelijk dan op een unieke manier in zegenen.

Verhuur Centrum Aalsmeer: Huur een kamer / ruimte

Daarnaast is er nog een ruime kamer te huur voor bijvoorbeeld een masseur, psychotherapeut, psychologe of homeopaat. Iedere activiteit die past binnen ons centrum voor universele wijsheid en levensgeluk.

De kamer is licht en heeft een afmeting van 5,30 x 4,40 meter. Er zijn mogelijkheden om de kamer met meubels te gebruiken. Maar ook je eigen meubels gebruiken behoort tot de mogelijkheden.

Voor evenementen of huren kan je contact opnemen door je gegevens in het formulier achter te laten, een mail te sturen naar info@ingesaraswati.com of ons te bellen.

Ik heb interesse in het huren van een ruimte.

Cursussen en meer

Advaita Vedanta (Non dualiteit)
Advaita Vedanta (Non dualiteit) bijeenkomsten

Op zoek naar jezelf maar wat je zoekt is daar al in volle glorie!

Raja yoga gericht op het 8 voudige pad van Patanjali en Vedanta
Raja yoga gericht op het 8 voudige pad van Patanjali en Vedanta

Zowel voor beginners en gevorderden, ervaar de helende kracht van yoga zoals al eeuwen beschreven is door de yogi’s van weleer!

Inge Saraswati als magnetiseur.

Inge Saraswati is geboren met de gave om mensen te helen door middel van magnetiseren en geeft krachtige healings.

Fragment de Godin en de meesters
Inwijdingsritueel de Godin en de drie Meesters

Je wordt aangeraakt in zowel je vrouwelijke vermogens als je mannelijke vermogens.

Tegel Stilteruimte
Verblijf in de stilte tempel

Met Brahman en Saraswati

Tegel Omscholing
Omscholing van yoga docent tot Inge Saraswati methode.