Mona Buscemi

Mona Buscemi 150 150 Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

Moeder Silas & Vidal

Inge heeft al bijna twintig jaar mij en later ook onze kinderen fantastisch geholpen en ondersteund. Vanaf het moment dat Silas in mijn buik zat heeft hij mogen profiteren van Inge’s “goddelijke energie” die via haar hele wezen zo prachtig naar buiten stroomt. Hij heeft last van eczeem door allerlei allergieën. Door haar hebben we de eczeem zien verdwijnen en helaas ben ik toen gestopt met de behandeling. Helaas… want de uitslag kwam vorig jaar als een explosie terug door een besmetting met krentenbaard! Nu, weer door haar handen is het stukken beter geworden, haar liefdevolle energie verzacht de jeuk en kalmeert de huid.
Mijn andere zoon, Vidal, kon vanaf zijn eerste jaar op sociaal gebied geen contact meer maken met zijn omgeving, waarschijnlijk door een val uit zijn kinderstoel. Hij keek steeds weg en Inge had dat meteen door, ze zei tegen hem “kijk me aan lieverd, je mag er helemaal zijn Vidal”. Vanaf zijn vierde jaar is zij hem gaan behandelen want hij was moeilijk te verstaan en kon op school geen contact maken met andere kinderen. Door haar liefdevolle toewijding is dit prachtige mannetje nu volop in ontwikkeling & goed te verstaan. Dankjewel Inge!

Back to top
Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk voor diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacy Beleid