SLECHTE NACHTRUST? DIT KAN JE ERAAN DOEN!

SLECHTE NACHTRUST? DIT KAN JE ERAAN DOEN! 1600 1200 Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

SLECHTE NACHTRUST? DIT KAN JE ERAAN DOEN!

Slechte nachtrust… Kan je nagaan hoe we er tegenwoordig aan toe zijn…

We krijgen tegenwoordig veel prikkels. We worden overspoeld met informatie en dat komt allemaal in je hoofd terecht: in het denken. Al jarenlang geef ik mensen ook voor deze problematiek onderricht tijdens mijn raja-yogalessen. Lees verder en ontdek wat yoga voor jou kan betekenen.

Slechte nachtrust

Het eerste dat ik mijn leerlingen vertel is dat de eerste definitie van yoga is: het tot rust brengen van het wervelende denken. Yoga bestaat al eeuwen, de wijzen wisten toen al dat een rustige geest nodig is om in vrijheid te kunnen leven. Kan je nagaan hoe we er tegenwoordig aan toe zijn… We zijn versnipperde fragmentatiebommen geworden, waardoor je het leven zoals het in al zijn schoonheid is niet tot je kan nemen.

En dat niet alleen, veel mensen zijn afgestompt: ze zien en voelen niet veel meer. Dat maakt ook dat je het heerlijke rustgevoel voor je gaat slapen niet meer pakken kan, de geest blijft in beweging en dan val je niet in slaap.

Wat kan je doen?

Wist je dat je pas in slaap valt in het moment tussen de in- en de uitademing? Hoe kan dat als je hoofd onrustig is? Dan is er geen leegtepauze tussen de in- en de uitademing, het wordt dan onmogelijk om in slaap te vallen.

Wil je niet langer meer wakker liggen en woelend de nacht doorkomen? Volg dan de raja-yoga cursus die ik geef in mijn Centrum voor universele wijsheid en levensgeluk. Want innerlijke rust en persoonlijke ontwikkeling is waar het leven om draait. Als je dat hebt in je leven wordt het leven in alle facetten van je bestaan prachtig, van een goede nachtrust tot een uitgerust gevoel als je wakker bent!

Tip voor het slapen gaan

Ga liggen op je rug en plaats de handen op je buik, adem rustig in door je neus naar je buik en adem rustig uit door je neus. Vóór je weer inademt houd je even pauze, daarna adem je weer rustig in. Ga net zo lang door totdat je diep ontspannen bent en vanzelf in slaap valt. Slaap lekker!

Proefles yoga

Wil je kennismaken met de yogales die ik al jarenlang met veel persoonlijke aandacht geef? Maak dan een afspraak voor een individuele proefles yoga via tel. 0297 – 328 798 of info@ingesaraswati.com.

De Hatha/Raja Yoga (Koninklijke Yoga) die ik geef is volledige en authentieke Yoga, gericht op de vele rijke technieken die je tegenkomt in de klassieke yoga. Ook krijgen de ademhalingstechnieken veel aandacht, want adem is leven! En als bonus… wordt jouw nachtrust beter!

Back to top
Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk voor diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacy Beleid