MAAIKE OVER INGE SARASWATI

“Direct vanaf het eerste moment wist ik dat zij liefde was. Niet dat ze lief deed maar het echt wás.” – Maaike over Inge Saraswati

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Maaike aan het woord: “Alle activiteiten van Inge hebben bij mij geleid tot een betere kwaliteit van leven, meer genieten, meer kennis en geluk.”

Maaike over Inge Saraswati

Maaike woont in Aalsmeer en komt al 22 jaar bij Inge. “Al jaren lag er bij mij een artikel van Inge op een stapeltje in de kast. Als ik yoga ging doen… dan zou ik dat bij haar gaan doen. Het artikel heeft veel te lang ongebruikt in de kast gelegen, totdat ik dacht dat ik er klaar voor was. Niet veel later had ik rsi en maakte ik kennis met haar aangeboren gave als magnetiseur. Het hielp erg goed dus lang heeft dat niet geduurd.”

Alles gevolgd

“Ik heb alle dingen gevolgd die Inge heeft gegeven en nog steeds geeft: Satsang/meditatieavond, dit zijn avonden waarin zij kennis deelt over wat we nou eigenlijk zijn. Want we worden geboren en gaan weer dood, maar waarom zijn wij hier nou eigenlijk? De Chakra-cursus, de Innerlijke Reis Naar Jezelf, maar ook de inwijding van haar schilderij De godin en de drie meesters. Bij dit schilderij kan je ontdekken dat je de Godin/God in jezelf draagt. Een healing hoort daarbij en de avond was indrukwekkend en erg mooi.”

Betere kwaliteit van leven

“Alle activiteiten van Inge hebben bij mij geleid tot een betere kwaliteit van leven, meer genieten, meer kennis en geluk. Ik wil niet meer zónder deze prachtige mooie vrouw met haar vele indrukwekkende kwaliteiten waardoor ze mensen raakt. Inmiddels ben ik haar assistent geworden en zie ik dat velen door haar worden aangeraakt, hun leven wordt op wat voor manier dan ook (van het oplossen van rugpijn tot het geestelijk beter voelen) beter.”

Paradijs

“Als haar assistente kan ik zeggen dat het nieuwe spirituele centrum op de nieuwe locatie op de Hornweg een paradijs gaat worden. Het zal een plek gaan bieden voor iedereen die rust en verdieping zoekt en dat op een veilige manier op anderhalve meter afstand. Persoonlijke aandacht staat bij Inge altijd voorop en zal altijd voorop blijven staan, dus de mensen hoeven niet bang te zijn voor te grote groepen. In deze coronatijd gaan wij een goed geventileerde ruimte maken waar Inge veilig les kan geven op anderhalve meter.

Ik verwacht dat in het nieuwe centrum meer aandacht zal zijn voor de sessie met het schilderij van De godin en de drie meesters. Op termijn kunnen er ook andere activiteiten gaan plaatsvinden, zoals kinderyoga.”

Lees meer blogs

WEES KALM IN DE DYNAMIEK VAN HET LEVEN

WEES KALM IN DE DYNAMIEK VAN HET LEVEN

Er leeft bij heel veel spirituele zoekers het idee dat je spiritualiteit alleen maar in stilte kan beleven. Dat merk ik dagelijks in mijn yogalessen wanneer ik bijvoorbeeld vraag wat mijn leerlingen ervaren hebben na een meditatieve oefening. Dan krijg ik antwoorden als: ‘Ik kon het niet voelen, want het moet eerst stil zijn. Anders kan ik mijn aandacht er niet bijhouden.’

SLECHTE NACHTRUST? DIT KAN JE ERAAN DOEN!

SLECHTE NACHTRUST? DIT KAN JE ERAAN DOEN!

We krijgen tegenwoordig veel prikkels. We worden overspoeld met informatie en dat komt allemaal in je hoofd terecht: in het denken. Al jarenlang geef ik mensen ook voor deze problematiek onderricht tijdens mijn raja-yogalessen. Lees verder en ontdek wat yoga voor jou kan betekenen.

YOGABEOEFENING EN MEDITATIE

YOGABEOEFENING EN MEDITATIE

In de Bhagavad Gita staat: ‘Zonder meditatie geen vrede en zonder vrede geen geluk’.

Omdat de moderne mens het contact met zijn diepste zelf heeft verloren is hij onbevredigd, gedeprimeerd en vaak door onrust gekweld. Overgeleverd aan zijn intellect wordt hij heen en weer geslingerd in een oceaan van moeilijkheden en voelt zich vaak als een door een golf meergesleurde strohalm.

OVERWIN HET MONSTER DAT ANGST HEET

OVERWIN HET MONSTER DAT ANGST HEET

Angst zit in ons systeem, waar het om gaat is dat we dit monster kunnen overwinnen. En dit monster kan alleen overwonnen worden door vertrouwen in onszelf te hebben. Dat we echt willen gaan staan voor wat we zijn, geloof me: daar zit de kracht!

DE BEDOELING VAN HET LEVEN

DE BEDOELING VAN HET LEVEN

Wanneer we het aardse afdoen als niet belangrijk, dan durf ik te zeggen dat juist het aardse ons een weg wijst naar de schoonheid van het paradijs. Het ligt er maar aan hoe je kijkt naar datgene wat van materie is. Eigenlijk laat juist het aardse altijd dienend en helpend ons duidelijk zien hoe we kunnen ontdekken wat leven is.