LISA OVER INGE SARASWATI

”Een aanrader voor iedereen!” – Lisa over Inge Saraswati –

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Lisa aan het woord: “De manier waarop Inge yogales geeft is bijzonder, het voelt puur en het geeft energie.”

Lisa over Inge Saraswati

“5 jaar geleden ben ik begonnen met yoga bij Inge Saraswati. Het leek mij zo fijn om te leren mediteren en zelf af en toe de rust te kunnen vinden. Juist veel leuke dingen doen en druk bezig zijn met werk… daar word ik blij van en dan is het goed om soms weer even rustig aan te doen.”

Yogales is een feestje

“Bij Inge ben ik op een intake geweest en het voelde gelijk goed. Wat ben ik blij dat ik Inge heb mogen leren kennen en dat ik elke week yogales bij haar kan bijwonen. Elke dinsdagavond is weer een feestje. Een uur lang voor jezelf hebben en samen met Inge een yogareis maken. Tijdens deze uren leren we meer over de yogahoudingen, meditatie, spiritualiteit en meer. Juist de combinatie hiervan is mooi om samen te brengen. De manier waarop Inge het geeft is bijzonder, het voelt puur en het geeft energie. Ook heb ik Avatar-training gedaan bij Inge om nog meer de diepte in te gaan, 9 dagen lang. Ik ben erg blij dat ik nog steeds bij Inge kom en ik zal hier nog zo lang het kan zeker mee doorgaan.

 

Een aanrader voor iedereen!”

Lees meer blogs

WEES KALM IN DE DYNAMIEK VAN HET LEVEN

WEES KALM IN DE DYNAMIEK VAN HET LEVEN

Er leeft bij heel veel spirituele zoekers het idee dat je spiritualiteit alleen maar in stilte kan beleven. Dat merk ik dagelijks in mijn yogalessen wanneer ik bijvoorbeeld vraag wat mijn leerlingen ervaren hebben na een meditatieve oefening. Dan krijg ik antwoorden als: ‘Ik kon het niet voelen, want het moet eerst stil zijn. Anders kan ik mijn aandacht er niet bijhouden.’

SLECHTE NACHTRUST? DIT KAN JE ERAAN DOEN!

SLECHTE NACHTRUST? DIT KAN JE ERAAN DOEN!

We krijgen tegenwoordig veel prikkels. We worden overspoeld met informatie en dat komt allemaal in je hoofd terecht: in het denken. Al jarenlang geef ik mensen ook voor deze problematiek onderricht tijdens mijn raja-yogalessen. Lees verder en ontdek wat yoga voor jou kan betekenen.

YOGABEOEFENING EN MEDITATIE

YOGABEOEFENING EN MEDITATIE

In de Bhagavad Gita staat: ‘Zonder meditatie geen vrede en zonder vrede geen geluk’.

Omdat de moderne mens het contact met zijn diepste zelf heeft verloren is hij onbevredigd, gedeprimeerd en vaak door onrust gekweld. Overgeleverd aan zijn intellect wordt hij heen en weer geslingerd in een oceaan van moeilijkheden en voelt zich vaak als een door een golf meergesleurde strohalm.

OVERWIN HET MONSTER DAT ANGST HEET

OVERWIN HET MONSTER DAT ANGST HEET

Angst zit in ons systeem, waar het om gaat is dat we dit monster kunnen overwinnen. En dit monster kan alleen overwonnen worden door vertrouwen in onszelf te hebben. Dat we echt willen gaan staan voor wat we zijn, geloof me: daar zit de kracht!

DE BEDOELING VAN HET LEVEN

DE BEDOELING VAN HET LEVEN

Wanneer we het aardse afdoen als niet belangrijk, dan durf ik te zeggen dat juist het aardse ons een weg wijst naar de schoonheid van het paradijs. Het ligt er maar aan hoe je kijkt naar datgene wat van materie is. Eigenlijk laat juist het aardse altijd dienend en helpend ons duidelijk zien hoe we kunnen ontdekken wat leven is.