COOS OVER INGE SARASWATI

“Na van alles geprobeerd te hebben kwam ik via Google bij Inge uit. Ze heeft me meerdere keren gemagnetiseerd/geheeld – Coos over Inge Saraswati –

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Coos aan het woord: “Ik hoop dat als het nieuwe centrum straks open is er veel mensen bij Inge terecht kunnen voor haar genezende kracht en helende samenwerking voor een mooier en fijner leven dat ik iedereen gun.”

Coos over Inge Saraswati

Coos (1987) woont in Nieuw-Vennep en komt sinds 2019 bij Inge. “Ik was als kind vooral een dromer en was veel op mezelf. Ik kwam moeilijk mee op de basisschool, ik bleef zitten in groep 4 en de gehele basisschool leek eindeloos te duren. Vaak liep ik achter met schoolwerk en kreeg als middelbaar schooladvies VMBO Basis leerweg, ondersteund met meer praktijkuren. Ik kwam er al gauw achter dat met mijn handen werken mijn ding was.”

Verslaving

“Om de druk van school in het weekend achter me te laten rookte ik met een vriend af en toe al blowtjes. Daardoor viel alles van mij af. Ik maakte de middelbare school af en begon als timmerman met 4 dagen werken en 1 dag school. Al gauw kwam ik erachter dat schilderen meer mijn ding was en veranderde ik van opleiding. Toendertijd was het blowen al meer dagelijkse routine geworden en kwam ik met andere vrienden in contact.

We gebruikten ook andere, zwaardere middelen, zoals coke en xtc. Dat had als gevolg dat ik naast mijn werk een zware verslaving ontwikkelde waarin ik steeds meer van mijzelf kwam af te staan en mijzelf verloor in een 12 jaar durende verslaving en roofbouw op mijn lichaam.

Nadat ik al enkele pogingen had gedaan om op eigen kracht ervan af te komen heb ik mij 4 jaar geleden bij een afkickkliniek aangemeld en ben ik intern gegaan met de gedachte dat wanneer ik eruit zou komen ik mijn leven weer snel kon oppakken. Echter in de kliniek kwam ik pas tot het besef dat ik emotioneel en lichamelijk compleet opgebrand was.”

Beide benen op de grond

“Na van alles geprobeerd te hebben kwam ik via Google bij Inge uit. Ze heeft me meerdere keren gemagnetiseerd/geheeld waardoor ik veel beter in mijn energie en lichaam kwam te zitten en weer met mijn beide benen op de grond kwam te staan. Daarnaast ben ik ook yogalessen gaan volgen en ben ik veel meer bij mijzelf teruggekomen en ervaar ik nu rust van binnen. Rust die er altijd al was maar waar ik nu mee verbonden ben waardoor ik weer kan genieten van voornamelijk de kleine dingen die het leven zo mooi maken. Ook kan ik weer deel van mijn familie zijn en kan ik focussen op de dingen die belangrijk en goed voor mij zijn.”

Inges kennis

“Inge draagt veel kennis bij zich waardoor ze je kan helpen en adviseren op verschillende vlakken. Nu is ze bezig om haar nieuwe spirituele centrum te openen en daar gaat nog een verbouwing aan vooraf. Ik hoop dat als het nieuwe centrum straks open is er veel mensen bij Inge terecht kunnen voor haar genezende kracht en helende samenwerking voor een mooier en fijner leven dat ik iedereen gun.”

Lees meer blogs

WEES KALM IN DE DYNAMIEK VAN HET LEVEN

WEES KALM IN DE DYNAMIEK VAN HET LEVEN

Er leeft bij heel veel spirituele zoekers het idee dat je spiritualiteit alleen maar in stilte kan beleven. Dat merk ik dagelijks in mijn yogalessen wanneer ik bijvoorbeeld vraag wat mijn leerlingen ervaren hebben na een meditatieve oefening. Dan krijg ik antwoorden als: ‘Ik kon het niet voelen, want het moet eerst stil zijn. Anders kan ik mijn aandacht er niet bijhouden.’

SLECHTE NACHTRUST? DIT KAN JE ERAAN DOEN!

SLECHTE NACHTRUST? DIT KAN JE ERAAN DOEN!

We krijgen tegenwoordig veel prikkels. We worden overspoeld met informatie en dat komt allemaal in je hoofd terecht: in het denken. Al jarenlang geef ik mensen ook voor deze problematiek onderricht tijdens mijn raja-yogalessen. Lees verder en ontdek wat yoga voor jou kan betekenen.

YOGABEOEFENING EN MEDITATIE

YOGABEOEFENING EN MEDITATIE

In de Bhagavad Gita staat: ‘Zonder meditatie geen vrede en zonder vrede geen geluk’.

Omdat de moderne mens het contact met zijn diepste zelf heeft verloren is hij onbevredigd, gedeprimeerd en vaak door onrust gekweld. Overgeleverd aan zijn intellect wordt hij heen en weer geslingerd in een oceaan van moeilijkheden en voelt zich vaak als een door een golf meergesleurde strohalm.

OVERWIN HET MONSTER DAT ANGST HEET

OVERWIN HET MONSTER DAT ANGST HEET

Angst zit in ons systeem, waar het om gaat is dat we dit monster kunnen overwinnen. En dit monster kan alleen overwonnen worden door vertrouwen in onszelf te hebben. Dat we echt willen gaan staan voor wat we zijn, geloof me: daar zit de kracht!

DE BEDOELING VAN HET LEVEN

DE BEDOELING VAN HET LEVEN

Wanneer we het aardse afdoen als niet belangrijk, dan durf ik te zeggen dat juist het aardse ons een weg wijst naar de schoonheid van het paradijs. Het ligt er maar aan hoe je kijkt naar datgene wat van materie is. Eigenlijk laat juist het aardse altijd dienend en helpend ons duidelijk zien hoe we kunnen ontdekken wat leven is.