Reviews

Lees hier wat anderen schreven over mijn werkzaamheden en laat je inspireren door hun reviews

Reviews en ervaringen van studenten

Omdat het altijd fijn is om verhalen van leerlingen te lezen hebben een een serie ervaringen verzameld. Je leest hier onderandere waarom zij naar Inge gaan én wat is hun ervaring is.

Nog meer reviews nodig?

Onder andere deze mensen gingen je voor!

”Inge heeft mij laten zien dat leven intens, vreugdevol… genieten kan zijn. Mijn leven is van grauw en grijs veranderd in een intense ervaring. Lieve Inge, dank je wel en ik hoop dat velen van jouw schat gebruik gaan maken!”

Maaike

Met genoegen volg ik de Hatha yoga opleiding bij Inge Saraswati. De opleiding die Inge geeft, is zo’n verrijking. De kennis over de klassieke yoga dringt nu nog dieper door. Ik volg al heel wat jaren yoga,
maar de opleiding laat mij nog meer inzien hoe belangrijk de houdingen en ademhalingstechnieken
(pranayama) zijn en hoe waardevol en krachtig de uitwerking is van het beoefenen van yoga. Ik kijk er ontzettend naar uit om straks les te gaan geven. En deze hoogwaardige yoga te gaan geven.

Marielle

Ik gun het iedereen om te Leren van Inge, om vrijheid, geluk en creativiteit op een intensere manier te ervaren. Voor mij persoonlijk betekent de wijsheid van Inge’s lessen een soort baken, een thuis. En de weg naar dat ”thuis” wordt steeds meer zichtbaar en voelbaar.

Michiel

Nog meer informatie nodig?