REÏNCARNATIE: KANSEN VOOR IEDEREEN OM DAT TE WORDEN WAT JE BENT

REÏNCARNATIE: KANSEN VOOR IEDEREEN OM DAT TE WORDEN WAT JE BENT 800 600 Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

REÏNCARNATIE: KANSEN VOOR IEDEREEN OM DAT TE WORDEN WAT JE BENT

Reïncarnatie: Want vergeet niet dat in ieder mens een moordenaar zit.

Bij de reïncarnatievraag zou je mij als spiritueel leraar ook kunnen vragen: ‘Hoe moet het dan met mensen die helemaal ontspoord zijn? De criminelen, moordenaars en verkrachters?

Reïncarnatie: Alles is gemaakt uit liefde en moet ook weer terugkeren naar liefde

Voor degene die leven met de gedachte aan hemel en hel, zullen deze mensen misschien geen kansen meer hebben. Misschien wel eeuwig branden in de hel. Maar vanuit goddelijk standpunt bekeken is alles gemaakt uit liefde en moet ook alles weer terugkeren naar liefde. En waar alles uit liefde gemaakt is, dus ook de moordenaar en de crimineel, is vergeving en een nieuwe kans. Dan zal de kans er ook zijn om je in een ander leven als een engel te gedragen. Want vergeet niet dat in ieder mens een moordenaar zit.

Het gaat erom dat je die moordenaar overstijgt en het onderscheid gaat zien tussen een mens die handelt uit liefde en een mens bij wie dit niet tot wasdom kon komen, om welke reden dan ook. Ook die mens krijgt nieuwe kansen om te kunnen proeven wat liefde is en liefde te krijgen, want een moordenaar heeft vaak geen liefde gehad.

Een moordenaar is een mens als jij en ik

Een moordenaar is een mens zoals jij en ik. De moordenaar werd pas de moordenaar toen het water aan zijn lippen stond. Daarvóór was het net zo gezegend als jij en ik en hij zal weer gezegend worden in een nieuw leven om de kans te krijgen zich te gedragen als liefde.

De liefde is uit hen geslagen

En vergeet niet wat hen vaak zo gemaakt heeft, niet iedereen wordt geboren in gunstige omstandigheden. Sommige heerlijke prachtige pasgeboren kinderen maken verschrikkelijke dingen mee in hun jeugd, geen liefde bij hun geboorte, geen bescherming. Nee, veel erger, zij worden soms zelfs geslagen. Kan je je dat voorstellen? Zo’n prachtig volmaakt wezentje geboren uit de moederschoot en gekoesterd door hemelse wezens, wordt in een volslagen ruwheid in het leven gedumpt. Dan is het niet zo gek dat de geest verminkt is geraakt, want de liefde is uit hen geslagen.

Uitzien naar een leven in liefde en koestering

Dus natuurlijk krijgen ook deze mensen nieuwe mogelijkheden. We oordelen zo hard en we hebben het niet in de gaten vanuit ons eigen gerieflijke wereldje welke wreedheden er vaak vooraf zijn gegaan aan dat leven van die baby, die net zoals iedereen uitzag naar een leven in liefde en koestering.

Dus voor ieder van ons kansen te over om dat te worden wat je bent, uniek en groots in het kleine wat je ook bent.

Fragment uit het boek “De OnthullingHet mysterie dat leven heet” geschreven door Inge Saraswati

Boek bestellen of meer weten? Bestel hier het boek

Back to top
Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk voor diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacy Beleid