Satsang | Non-dualiteit bijeenkomsten

Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

Non-dualiteit: de uitnodiging om het Zelf te kennen, want je bent de liefde, de waarneming zelf, spontaan en zonder moeite. Het enige wat in de weg staat ben jijzelf

Ervaar je ware Zelf bij Satsang bijeenkomsten van Inge Saraswati. Door de wezenlijke ontmoeting kan jij jouw ware thuis (of jouw ware natuur) de plek waar jij altijd al bent in de tegenwoordigheid voelen.

Geleid door gedachten en omzwervingen van de geest is dit ware thuis niet (altijd) meer voelbaar wellicht, maar het is en was er altijd al.

Ben jij op zoek naar waarheid? In het non-dualisme leren wij zien dat er niet twee zijn maar ‘één’. Dat betekent ‘de ene zonder tweede’. Het universele bewustzijn kent geen tweede.

Met de ogen kunnen wij alleen materie waarnemen. Het Zelf staat daar los van. De non-dualistische werkelijkheid kunnen wij niet met onze zintuigen of denken waarnemen. Wel ervaren in Satsang bijeenkomsten.

Dus hoe zou je over jezelf kunnen denken? Hoe vinden we ons ware Zelf? Door de zintuigen te zuiveren kunnen intelligentie en intuïtie samen hun werk doen.

De innerlijke subtiele waarneming brengen ons verder naar het werkelijke contact dat wij met de uiterlijke leraar hebben. Deze brengt ons naar de innerlijke leraar die jij ook in jezef draagt.

Daar vindt de wezenlijke ontmoeting tussen leraar en leerling plaats in de liefde van zuiver bewustzijn. Daar kunnen wij deze uiterst subtiele innerlijke waarnemingen doen. Welkom.

Jij bent de liefde en de ruimte zelf die tijdelijk manifest is geworden dankzij het bewustzijn. Maar misschien ben jij gaan denken dat jij alleen maar dit lichaam bent.

Wanneer jouw lichaam, denken en voelen transcendeert ben jij een universeel en onbeperkt wezen en kan jij werkelijk van onwerkelijk onderscheiden.

Ben jij op zoek naar waarheid? Dan ben je van harte welkom op de Satsang | Non Dualiteit avonden. Een consult gesprek met Inge Saraswati over je ware Zelf is ook mogelijk.

Satsang is één keer per maand en bedraagt 1,5 uur|20 euro

    Meld mij aan voor Satsang | Non-dualiteit:

    Back to top
    Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk voor diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
    Privacy Beleid