Over het nieuwe centrum Aalsmeer

Ik had een droom over het mooie werk wat ik mag doen als spiritueel leraar, yoga leraar, magnetiseur/spiritueel coach, auteur van mijn boek ‘De Onthulling, het mysterie dat leven heet’, columnist en kunstenares. Alles komt bij elkaar in het nieuwe centrum Aalsmeer.

DE DROOM

Deze droom ging over de kleine vijver waar ik in zat, deze wilde ik naar de zee brengen. Niet zo gek, tenslotte staat mijn naam Saraswati voor een stromende rivier dus zwemmen maar naar die rivier of zee.

Mijn werk is met een prachtige opbouw begonnen, als jonge vrouw eerst bij mijn ouders in huis in mijn voormalige slaapkamer. Daarna samen een huis gekocht en mijn baan losgelaten, dat was mijn eerste stap naar de missie die ik te volbrengen had.

Het huis voldeed maar na een aantal jaren werd ook dat veel te klein voor de mooie schatten die ik geproduceerd had. Deze hadden ruimte nodig, maar hoe? Tja daar is ook veel geld voor nodig en hoe kom ik daaraan. Ik wilde een huis met aansluitend een sessie ruimte, een soort van ashram. Dit tezamen werkt op energie niveau samen. Dat is heel anders dan ergens naar een zaaltje huren of een andere ruimte. Dat heb ik nooit gewild.

Creatie

Acht jaar geleden dacht ik het wordt tijd en stelde ik voor aan mijn leerling en rechterhand om samen een paar dagen vrij te plannen om een nieuwe locatie te creëren. Vroeg in de ochtend maakten wij wandelingen, je bent een Avatar master of niet, we gingen voel oefeningen doen en daarna mediteren. En zo kwamen we tot de creatie. En waar denk je dat we liepen tijdens de wandelingen?

Op de HORNWEG en daar stopte ik voor een prachtig huis een boom trok mijn aandacht, een boom met een hele grote dikke tak en drie kleine takken. Ik sprak tegen mijn leerling: die dikke tak wordt het centrum en die drie dunnere takken worden de helpers en een ervan ben jij uiteraard, de andere twee helpers gaan we nog ontmoeten.

Droom wordt waar: het nieuwe centrum Aalsmeer!

En zie er kwam geld in ons leven om de droom waar te maken samen. Wij hebben veel plekken bezocht in de buurt en wat deed zich voor ? Een huis op de HORNWEG stond te koop, waar wij gewandeld en gevoeld hadden! Er was wel een maar, het huis was een schot in de roos maar het bedrijfspand wat erbij hoorde vonden we veel te kolossaal. Mijn leerling zag het niet zitten, veel te groot veel te log en ik was het met haar eens. Dus streepten we het huis en het gebouw van de lijst. Maar toen had ik een probleem, ik bleef verliefd op het huis en iedere keer als ik langsreed dacht ik wat jammer! Tot ik dacht ik heb een geniaal idee.

Tempel

Opgewonden kwam ik thuis en sprak ik tegen mijn rechterhand: ik kan het huis niet loslaten, we kunnen toch een stuk van dat gebouw af halen, dan hebben we wel wat we willen. En zo besloten wij het alsnog te kopen. De architect vond het maar raar, jullie kunnen toch garage en terras maken, hmm dachten we, een idee. De verkoper van het pand kwam langs en zei breek nog een kamer uit dan heb je een super ruimte en ik begon te gloeien. Wat goed dat idee! En dan heb je beneden een grote garage, wat wil je nog meer?

En zo geschiedde het, die mega mooie ruimte is nu de tempel geworden met een adembenemende wandschildering van een modern godenpaar van 12,5 meter breed. Er is ruimte om  te verhuren en beneden is mijn sessieruimte voor yoga en mijn healing plek. Het kostte ons heel veel maar we zijn na 6 maanden verbouwen tot een geweldig mooie creatie gekomen. Het logge gebouw is omgetoverd tot een uniek en prachtig centrum!

Ik nodig alle mensen uit om ons mooie, nieuwe, centrum Aalsmeer te betreden en de kennis over jouw grootsheid bij te brengen in de cursussen, healings en de bijeenkomsten! Ik ontvang je met open armen!

Inge Saraswati

Plan je verblijf in het nieuwe centrum Aalsmeer

Laden...

Cursussen en meer

Advaita Vedanta (Non dualiteit)
Advaita Vedanta (Non dualiteit) bijeenkomsten

Op zoek naar jezelf maar wat je zoekt is daar al in volle glorie!

Raja yoga gericht op het 8 voudige pad van Patanjali en Vedanta
Raja yoga gericht op het 8 voudige pad van Patanjali en Vedanta

Zowel voor beginners en gevorderden, ervaar de helende kracht van yoga zoals al eeuwen beschreven is door de yogi’s van weleer!

Inge Saraswati als magnetiseur.

Inge Saraswati is geboren met de gave van magnetiseren en geeft krachtige healings

Fragment de Godin en de meesters
Inwijdingsritueel de Godin en de drie Meesters

Je wordt aangeraakt in zowel je vrouwelijke vermogens als je mannelijke vermogens.

Tegel Stilteruimte
Verblijf in de stilte tempel

Met Brahman en Saraswati

Tegel Omscholing
Omscholing van yoga docent tot Inge Saraswati methode.