Mona over Inge Saraswati

Mona over Inge Saraswati 1600 1200 Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

MONA OVER INGE SARASWATI

“Wat mij boeit in Inges onderricht is dat zij de essentie van het leven zelf zó verwoorden dat het bij mij blijft hangen en ik het ook kan begrijpen.” – Mona over Inge Saraswati –

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Mona aan het woord: “Wat mij boeit in Inges onderricht is dat zij de essentie van het leven zelf zó kan verwoorden dat het bij mij blijft hangen en ik het ook kan begrijpen.”

Mona over Inge Saraswati

Mona (1969) woont in Hoofddorp en komt sinds 1996 bij Inge. “Inge kwam naast ons wonen in de Willem Alexanderstraat toen ik 16 jaar was en ik vond haar meteen al een heel bijzondere en mooie vrouw. Ik zag haar voor haar trouwen vertrekken in een koets met witte paarden, of heel sportief met zo’n bijzondere hoofdband terugkomen op haar racefiets en ze straalde altijd zoveel lichte energie uit met een ‘Alive and Kicking’-tintje! Ze noemde mij het meisje met de honden, omdat ik altijd met onze honden langsliep, en ze vertelde me later dat ze toen al wist dat ik eens voor haar deur zou staan en bij haar zou komen. Inderdaad, tot de dag van vandaag! Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat ik haar buurmeisje was.”

“Ik ging naar Inge omdat ik vastliep in een negatief patroon van pijn en verdriet en totaal geen weet had van wie ik nou was. Dat is het moment dat ik ben gestart met de yogalessen in, de toen nog, Gluckstraat in Aalsmeer en heb na een aantal jaren eerst Avatar deel 2 gedaan en in 2000 de hele cursus. Naderhand heb ik nog een aantal keer mogen reviewen. Ik was ook graag bij de Innerlijke ruimtereis, de workshops Yoga, Avatar en de Patanjali middagen, ik woon graag de Satsang avonden bij en vind het een feestje om me te laten magnetiseren.”

Essentie van het leven

“Wat mij boeit in haar onderricht is dat zij de essentie van het leven zelf zó kan verwoorden dat het bij mij blijft hangen en ik het ook kan begrijpen. Verder vind ik haar oneindige kennis en wijsheid fantastisch, en de liefdevolle wijze waarop zij deze uitdraagt. Ik vind het geweldig voor haar dat Inge binnenkort naar haar eigen, grote spiritueel centrum gaat, ze heeft er zo hard voor gewerkt! Deze wens van haar laat ook helder zien hoe groot haar liefde is voor alles wat is, want zo kunnen nog meer mensen via haar kracht en liefde groeien en bloeien.”

Dankbaar

“Wat ik wil bereiken is dat ik een mooi licht mens kan zijn voor mezelf en anderen, dat ik mijn ogen niet sluit voor mijn eigen schaduwen en mee kan buigen met alle krachten van de wind. Haar invloed is ook terug te vinden in mijn vak als Astroloog. Zij is mijn voorbeeld in hoe ik met mijn cliënten werk binnen consulten en cursussen. Dat het licht van Inge daarbij op mijn pad mag schijnen kan ik alleen maar heel dankbaar voor zijn. Haar wedergeboorte als Godin en het inwijdingsritueel van de Godin en de drie meesters zijn zo bijzonder dat dit bijna niet in woorden uit te drukken is. Ik kan eigenlijk zeggen: niet van deze wereld, in deze wereld…

Door het onderricht van Inge ben ik thuisgekomen.”

Back to top
Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk voor diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacy Beleid