Magnetiseur Aalsmeer

Magnetiseur: € 42,- inclusief btw.
Duur: 30 minuten per consult

ERVAREN MAGNETISEUR/HEALER INGE SARASWATI IN AALSMEER

Corona: Ik houd mij aan de regels van het RIVM. Op dit moment houdt dat in dat je een mondkapje op moet totdat je op je plaats zit. Je bent van harte welkom!

Hervind je eigen kracht en vermogen door healing en coaching

Inge zet haar aangeboren gave van magnetiseren in voor genezing van de klachten die psychosomatisch van aard zijn. Magnetiseren wordt ook succesvol toegepast bij lichamelijke klachten/pijnbestrijding.

Inge is geboren met de paranormale begaafdheid om te helen. Doordat zij een helder vermogen heeft om te zien waar de problemen liggen, geeft zij haar consult door middel van gesprek en behandeling van de pijnplekken; zowel van lichamelijke als van geestelijke aard. Onder coaching wordt verstaan het opsporen van de oorzaak van het probleem.

Resultaat van magnetiseren

Door de integrale behandeling helpt dit consult bij het herstel van zowel je geestelijke, energetische als je fysieke lichaam. Zowel vage als specifieke klachten (zie hieronder) worden behandeld en kunnen tot een goed resultaat leiden of zelfs opgelost worden.

Voor wie is magnetiseren?

Magnetiseren is voor iedereen met bijvoorbeeld:

 • psychische klachten als stress, vermoeidheidsklachten, emotionele klachten, burn out
 • onrust, paniek en angst
 • nek-, schouder- en rugklachten
 • slapeloosheid
 • pijnklachten
 • spanningshoofdpijn, spierpijn
 • (snellere genezing bij) spierklachten, botbreuken, slecht genezende wonden
 • baby’s met darmkrampjes

“Inge heeft al bijna twintig jaar mij en later ook onze kinderen fantastisch geholpen en ondersteund. Vanaf het moment dat Silas in mijn buik zat heeft hij mogen profiteren van Inge’s “goddelijke energie” die via haar hele wezen zo prachtig naar buiten stroomt. Hij heeft last van eczeem door allerlei allergieën. Door haar hebben we de eczeem zien verdwijnen en helaas ben ik toen gestopt met de behandeling. Helaas… want de uitslag kwam vorig jaar als een explosie terug door een besmetting met krentenbaard! Nu, weer door haar handen is het stukken beter geworden, haar liefdevolle energie verzacht de jeuk en kalmeert de huid.

Mijn andere zoon, Vidal, kon vanaf zijn eerste jaar op sociaal gebied geen contact meer maken met zijn omgeving, waarschijnlijk door een val uit zijn kinderstoel. Hij keek steeds weg en Inge had dat meteen door, ze zei tegen hem “kijk me aan lieverd, je mag er helemaal zijn Vidal”. Vanaf zijn vierde jaar is zij hem gaan behandelen want hij was moeilijk te verstaan en kon op school geen contact maken met andere kinderen. Door haar liefdevolle toewijding is dit prachtige mannetje nu volop in ontwikkeling & goed te verstaan. Dankjewel Inge!”

Mona Buscemi

Moeder Silas & Vidal

Werkwijze/ inhoud magnetiseur Inge Saraswati.

Intuïtief kan Inge waarnemen welk deel van het lichaam om aandacht vraagt en hulp nodig heeft. Alle pijnplekken worden behandeld via het overdragen van helende energie met de handen. Deze verzachten je pijnplekken en je aura wordt schoongemaakt. Voor de meeste mensen zonder deze begaafdheid is het misschien moeilijk te snappen hoe het werkt: geef je er dus gewoon aan over.

Magnetiseren Aalsmeer

De plek waar magnetiseur Inge Saraswati haar werk doet.

Plan een consult met magnetiseur Inge

 • Prijs: € 42,- inclusief btw
 • Duur: 30 minuten per consult; voor baby’s is een consult van 15 minuten voldoende, de kosten bedragen dan € 22. In overleg kunnen afspraken worden gepland.
 • Locatie: in ons nieuwe centrum op Hornweg 177A te Aalsmeer
 • Bel voor meer informatie 0297 – 328 798 of mail ons op info@ingesaraswati.com
 • Data: op afspraak
 • Corona: ik werk volgens de regels van het RIVM: Dit is een een op een sessie dus een QR-code is niet nodig. Wel vragen wij je een mondkapje te dragen tot je op je plaats zit. 
 • Je bent van harte welkom!

Ik heb interesse in een afspraak voor magnetiseren

Cursussen en meer

Advaita Vedanta (Non dualiteit)
Advaita Vedanta (Non dualiteit) bijeenkomsten

Op zoek naar jezelf maar wat je zoekt is daar al in volle glorie!

Raja yoga gericht op het 8 voudige pad van Patanjali en Vedanta
Raja yoga gericht op het 8 voudige pad van Patanjali en Vedanta

Zowel voor beginners en gevorderden, ervaar de helende kracht van yoga zoals al eeuwen beschreven is door de yogi’s van weleer!

Inge Saraswati als magnetiseur.

Inge Saraswati is geboren met de gave om mensen te helen door middel van magnetiseren en geeft krachtige healings.

Fragment de Godin en de meesters
Inwijdingsritueel de Godin en de drie Meesters

Je wordt aangeraakt in zowel je vrouwelijke vermogens als je mannelijke vermogens.

Tegel Stilteruimte
Verblijf in de stilte tempel

Met Brahman en Saraswati

Tegel Omscholing
Omscholing van yoga docent tot Inge Saraswati methode.