Inge-en-lisa

Lisa over Inge Saraswati

Lisa over Inge Saraswati 1600 1200 Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

LISA OVER INGE SARASWATI

”Een aanrader voor iedereen!” – Lisa over Inge Saraswati –

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Lisa aan het woord: “De manier waarop Inge yogales geeft is bijzonder, het voelt puur en het geeft energie.”

Lisa over Inge Saraswati

“5 jaar geleden ben ik begonnen met yoga bij Inge Saraswati. Het leek mij zo fijn om te leren mediteren en zelf af en toe de rust te kunnen vinden. Juist veel leuke dingen doen en druk bezig zijn met werk… daar word ik blij van en dan is het goed om soms weer even rustig aan te doen.”

Yogales is een feestje

“Bij Inge ben ik op een intake geweest en het voelde gelijk goed. Wat ben ik blij dat ik Inge heb mogen leren kennen en dat ik elke week yogales bij haar kan bijwonen. Elke dinsdagavond is weer een feestje. Een uur lang voor jezelf hebben en samen met Inge een yogareis maken. Tijdens deze uren leren we meer over de yogahoudingen, meditatie, spiritualiteit en meer. Juist de combinatie hiervan is mooi om samen te brengen. De manier waarop Inge het geeft is bijzonder, het voelt puur en het geeft energie. Ook heb ik Avatar-training gedaan bij Inge om nog meer de diepte in te gaan, 9 dagen lang. Ik ben erg blij dat ik nog steeds bij Inge kom en ik zal hier nog zo lang het kan zeker mee doorgaan.

Een aanrader voor iedereen!”

Back to top
Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk voor diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacy Beleid