LEVEN IN HET NU

LEVEN IN HET NU 800 600 Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

LEVEN IN HET NU

En dat is een enorme uitdaging. Lees hieronder meer over: ”leven in het nu.”

Loslaten is eng, want je ziet nog niet wat er komen gaat. Het is een sprong in het diepe en ja: dierbare banden loslaten doet pijn! Zo kwam ik erachter waar het ook om gaat in het leven: het loslaten van het oude om het nieuwe te verwelkomen. Grenzen verleggen en ruimte creëren, dan kan je weer een nieuw huis bouwen, met een frisse nieuwe stijl en vormgeving. En dat is een enorme uitdaging.

Leven in het nu

Als je in staat bent om zo te leven, kom je heel dicht bij de populaire uitspraak ‘Leef in het nu’. Dan ontdek je dat het nu niet niks is om werkelijk in te verblijven. Je komt er dan juist achter hoe het leven je alle kanten optrekt en dat je geheugen een slechte leermeester kan zijn. Je geheugen is je vriend als je alleen op de mooie dingen terugkijkt, maar tussen de mooie dingen in liggen ook de donkere tijden. Door dit allebei te aanvaarden en van allebei te leren wat leven is, ga je relativeren en zo kom je in het moment van het nu. Dan kan je werkelijk gaan ervaren wat dat nu betekent en dat betekent dat je niet meer tegenspartelt.

Kracht om in het nu te leven

Het klinkt allemaal zo aantrekkelijk: ‘Leef in het nu’. Maar om het écht te doen en daarin dan ook te leven is heel veel kracht nodig. Wat voor kracht? Durven sterven, precies in het moment van nu, want dan wordt ieder moment in het nu geboren: precies nu…

Beide benen op de grond

“Na van alles geprobeerd te hebben kwam ik via Google bij Inge uit. Ze heeft me meerdere keren gemagnetiseerd/geheeld waardoor ik veel beter in mijn energie en lichaam kwam te zitten en weer met mijn beide benen op de grond kwam te staan. Daarnaast ben ik ook yogalessen gaan volgen en ben ik veel meer bij mijzelf teruggekomen en ervaar ik nu rust van binnen. Rust die er altijd al was maar waar ik nu mee verbonden ben waardoor ik weer kan genieten van voornamelijk de kleine dingen die het leven zo mooi maken. Ook kan ik weer deel van mijn familie zijn en kan ik focussen op de dingen die belangrijk en goed voor mij zijn.”

Back to top
Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk voor diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacy Beleid