Klassieke yoga teacher training

Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

Inge Saraswati biedt unieke Klassieke Yoga Teacher Training aan om de meest authentieke yogamethode zelf te leren en om het aan anderen te kunnen leren

Deze één jarige unieke Klassieke Yoga Teacher Training neemt je mee via persoonlijke verdieping op de reis van het authentieke yoga pad. Zoals yoga door de grote oosterse yogi’s van weleer werd en wordt gegeven, leert Inge Saraswati in haar trainingen ook over de beheersing van de geest en innerlijke stilte.

Optimale balans in gezondheid van het lichaam en bevordering van de geest in creatieve levensenergie worden gegenereerd om het pad van vrede en bevrijding te ervaren. Inge Saraswati is ingewijd in deze oude traditie vanuit de Sankaracharya-Bhagavadpada en is geïnitieerd door de grote yogi Swami Sadananda Saraswati.

De unieke Klassieke Yoga Teacher Training van Inge stelt je in staat om zelf deze authentieke vorm van yoga door te geven en te verzorgen voor groepen.

Er zit een diepe filosofie achter de klassieke yoga van het Vedanta onderricht zoals Inge Saraswati deze aanbiedt. Voor verbinding en verdere integratie is Satsang bij Inge ook opgenomen in de training, in een module van 7 avonden.

Als basis om deze training te volgen zijn minimaal twee jaar yoga ervaring en minimaal middelbaar onderwijs noodzakelijk.

De bijdrage voor deze unieke jaartraining is 3000 euro

Back to top
Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk voor diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacy Beleid