Yoga lessen in Aalsmeer

Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

Klassieke hatha yoga in Aalsmeer van Inge Saraswati geven diepe rust en kalmte en toename van je levenskracht en geluk.

Inge Saraswati biedt tijdloze klassieke hatha yogalessen aan met ruimte voor individuele aandacht.

De kwalitatief hoogstaande gevarieerde hatha yoga lessen bevatten yogahoudingen (asana’s), ademhalingsoefeningen (pranayama’s). Inge instrueert zoals de oude meesters uit India dat deden. Ook worden ontspanningstechnieken en visualisaties gegeven, soms met mooie muziek. Deze technieken werken rustgevend en geven levenskracht en zuivering van het inwendig systeem.

Deze klassieke vorm van yoga heeft positieve uitwerking op de fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten. Waarbij jij in lichaam en geest kalmte en lichtheid ervaart.

Door de opbouw van de lessen krijgt de yoga ook een meditatief karakter om innerlijke rust te ervaren. Ook geeft Inge adviezen hoe jij jezelf weer in evenwicht kan brengen. Haar klassieke hatha yoga in Aalsmeer zijn pareltjes.

Jij bent welkom in de reguliere hatha yoga les van 1 uur of de hatha yoga intensief les van 1,5 uur.

De lessen worden in serene rust gegeven, Inge Saraswati heeft geen inloop yoga om de rust te garanderen voor haar leerlingen in iedere les. Daarom geeft ze jou graag een individuele yoga kennismakingsproefles om jouw wensen te leren kennen alvorens je kan instromen in de lessen. 

De lessen zijn begonnen, maar instromen is gemakkelijk.

Individuele kennismakingsles bij Inge Saraswati 3/4 uur|20 euro

    Meld mij aan voor Klassieke hatha yoga:

    Ik wil langskomen voor:

    Back to top
    Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk voor diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
    Privacy Beleid