De Innerlijke reis naar jezelf is een unieke ontspanningssessie

Innerlijke reis: een minivakantie voor rust en blijdschap


Praktisch

 

Een ontspanningsessie en mini vakantie ineen


De Innerlijke reis naar jezelf is een ontspanningssessie en een mini-evenement ineen. Misschien heb je al heel lang dat je denkt: ik zou willen dat mijn hoofd kalm en rustig was. Of wil je al langer een plan concretiseren. Maar je krijgt het niet voor elkaar. Deze reis kan je helpen om niet meer over te lopen, maar ruimte en zicht te krijgen op de dingen die jij echt wil doen in je leven.

 

Resultaat

Deze ervaring mag je gewoon niet missen, de rust en ruimte die ontstaat genereert nieuwe energie en daadkracht. 

 

Voor wie

Voor iedereen die diepe innerlijke rust wil ervaren en wezenlijk contact met zichzelf wil maken. Voorbij alle eindeloze gedachten, emoties, onrust en constante drukte. Maar ook voor diegene die staan voor het nemen van beslissingen en nieuwe stappen willen nemen. 

 

Inhoud/werkwijze

De Innerlijke reis wordt omlijst met muziek en (natuur) 3D animaties. Gedragen door de stem van Inge ga je mee op jouw reis. Door de tot de verbeelding sprekende beelden en prikkelende muziek ben je al gauw aangeland in het land van je dromen. Waar het ook is: een zonovergoten eiland of gewoon heerlijk zweven op een oneindige golf van bewustzijn. Dit maakt de reis tot een belevenis, ook voor mensen die nog nooit hebben kennis gemaakt met meditatie. Inge helpt je in een meditatie te komen en je eigen innerlijke ruimte te betreden: over de brug van buiten naar binnen en van binnen naar buiten. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om te ervaren hoe prettig het voelt om even helemaal vrij te zijn van gedachten.

 

In de media

Libelle Balance (pdf)

Vriendin (pdf)
Uit Magazine (pdf)