Hartsverbinding

Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

A dream came true: het ontstaan en bestaan van ons prachtig bezielde centrum waar jouw grootsheid centraal staat. Welkom

Op een bijzondere wijze kwam de grond voor het Centrum van universele wijsheid & levensgeluk op het pad van Inge Saraswati en haar assistente Maaike Cramer. Ze waren op zoek naar een zo veel mogelijk kant en klaar in gebruik te nemen gebouw.

Maar de hartewens van Inge Saraswati, om al haar werkvormen en schatten voor de mensheid en de aarde bij elkaar te brengen, ontvouwde zich anders. Het Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk mocht na een grootse verbouwing ontstaan, waarbij het gebouw en de grond doordrenkt zijn van universele liefde waarmee het is vormgegeven en gerealiseerd.

Hartgedragen wensen komen uit, maar niet altijd in de vorm die wij als mensen verwachten. Inge Saraswati heeft samen met Maaike Cramer een bijzonder spiritueel centrum gerealiseerd: een prachtig yoga verblijf, Heilig Huwelijk Tempel, meerdere sessiekamers en van alle gemakken en schoonheid voorziene algemene ruimtes.

Wij nodigen jou van harte uit om healings, teachings en trainingen van Inge Saraswati te ontvangen om jouw goddelijkheid in bewustzijn en lichaam te ontvouwen.

Wij horen graag jouw interesse in ons Centrum

Back to top
Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk voor diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacy Beleid