Eerbetoon

Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

In dankbaarheid draagt Inge de naam Saraswati als bevestiging van haar spirituele geboorte en ode aan haar leermeester

Helderziende mevrouw Berkemeier was het eerste bewuste contact van de toen 20 jarige Inge om verheldering te krijgen over een aantal levensvragen die zij toen had. Via mevrouw Berkemeier ontdekte de jonge Inge haar vermogen om mensen te helen.

Mevrouw Berkemeijer wist dat Inge een volgende stap moest maken en bracht haar in contact met haar leermeester: Swami Sadananda Saraswati. Vanaf hier strekte Inge’s spirituele ontwikkeling zich steeds verder uit.

Leermeester Sadananda wijdde haar in, in zijn traditielijn de Advaita Vedanta, het Non-dualisme van de grootmeester Shankaracharya. Inge omschrijft dit proces als: ”Mijn hart werd geraakt en is dat nog steeds. Door de woorden van mijn Guru volledig te vertrouwen werd de kennis die ik doorkreeg een stromende rivier.”

Na deze inwijding werd de missie van Inge: de mens naar spirituele vrijheid begeleiden, omdat ieder mens een spiritueel wezen is. De naam Saraswati draagt zij sindsdien als bevestiging van haar spirituele geboorte en als ode aan haar leermeester.

Wil jij een consult of bijeenkomst met Inge Saraswati?

Back to top
Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk voor diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacy Beleid