Ontdek de Godin in jezelf

€ 125,- voor een individuele sessie: ontdek de godin in jezelf.
Duur: 1 uur

De heling van de Godin en de drie meesters

Ontdek de godin in jezelf en wordt geraakt door de helende krachten

Een sessie met mijn schilderij ‘De heling van de Godin en de drie meesters’ werkt helend voor een ieder die een blokkade heeft, vanwege de kracht van de Godin en de zuivere energie van de meesters. Het geeft een heling van de God/ Godin in ieder van ons.
Ik heb lang gewerkt aan het schilderij, het was een opdracht waar ik niet omheen kon en wilde. Het visioen dat ik van de Meesters Alexander Smit, Swami Sadananada Saraswati en Sri Nisargadatta Maharaj ontving en onbeschrijfelijk mooi was, te vertalen op linnen.

Het schilderij symboliseert de krachten die daar samenkomen. De bundeling van krachten van de Godin en de meesters. De meesters kijken de wereld in op hun eigen karakteriserende wijze en de Godin is verbonden met die krachten. Zij neemt die krachten op en verinnerlijkt ze en spreid ze over de wereld uit als een helend licht.

Graag laat ik jullie kennis maken met het schilderij en de grootsheid van de God en de Godin in je. Beiden zijn in zuivere vorm nodig om tot bevrijding te komen in kosmische eenheid.

Met alle liefde nodigt Inge je uit haar sessie mee te maken.

Wat gebeurt er tijders de healingsessie: Ontdek de godin in jezelf?

In deze healingsessie gaat Inge Saraswati je verbinden met de kracht van het schilderij. Hierdoor zal er een healing plaatsvinden van de Godin in jou en zal haar kracht meer geïntegreerd worden in het Goddelijke in jou. Dit geldt zowel voor man als vrouw. Door de vrouwelijke, scheppende energie te helen en te verbinden met het zuivere bewustzijn van de meesters, is het mogelijk de poorten in jouw bewustzijn te openen en te stappen in eenheidsbewustzijn.

Inge voor schilderij

Inge Saraswati: kunstenaar met een groot innerlijk weten

Inge is al vanaf jonge leeftijd kunstenaar en heeft op jonge leeftijd geëxposeerd. Ze ontving een visioen waarin haar werd verteld om dit schilderij te creëren. Zij werkt nu al jarenlang als spiritueel leraar en magnetiseur. Na de inwijding van haar Guru ‘Swami Sadananda Saraswati’ werd haar missie: ‘de mens naar spirituele vrijheid begeleiden, omdat ieder een spiritueel wezen is. Haar aanwezigheid brengt jou in contact met jouw mogelijkheden en ze bezit een groot innerlijk weten en helend vermogen. Volgens de meesters is zij één van de weinigen die de kwaliteit van de Godin in zich draagt.

De sessie met de Godin en de drie meesters heeft mij kracht, licht en het ervaren van eenheid en heelheid gegeven. Bij je aanraking voelde ik het verschil, ik ademde heel diep en langzaam, daarna leek het alsof ik niet ademde, maar iets door mij heen ademde. Lieve Inge, wat een bijzondere avond!
Zo dankbaar dat ik dit mag ervaren.

Marielle Felderhoff

Leerling

De sessie heeft mij kracht en inzicht geven voor mijn spiritueel pad naar zelfrealisatie. De blik van Sri Nisargadatta was heel intens voor mij. Dank je wel Inge voor de bijzondere en helende ervaring.”

Robert van Haastert

Leerling

Neem contact op

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Ontdek de Godin in jezelf

Cursussen en meer

Advaita Vedanta (Non dualiteit)
Advaita Vedanta (Non dualiteit) bijeenkomsten

Op zoek naar jezelf maar wat je zoekt is daar al in volle glorie!

Raja yoga gericht op het 8 voudige pad van Patanjali en Vedanta
Raja yoga gericht op het 8 voudige pad van Patanjali en Vedanta

Zowel voor beginners en gevorderden, ervaar de helende kracht van yoga zoals al eeuwen beschreven is door de yogi’s van weleer!

Inge Saraswati als magnetiseur.

Inge Saraswati is geboren met de gave van magnetiseren en geeft krachtige healings

Fragment de Godin en de meesters
Inwijdingsritueel de Godin en de drie Meesters

Je wordt aangeraakt in zowel je vrouwelijke vermogens als je mannelijke vermogens.

Tegel Stilteruimte
Verblijf in de stilte tempel

Met Brahman en Saraswati

Tegel Omscholing
Omscholing van yoga docent tot Inge Saraswati methode.