Darshan | Ontdek de godin in jezelf


Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

Darshan activeert de Godsvonk, in de persoon komt jouw oorspronkelijkheid op de voorgrond en stroomt over van liefde. Ontdek de godin in jezelf.

De oorsprong van Darshan ligt in India en betekent: “God zien”. Waarbij er met of zonder woorden zuiverende energieoverdracht plaatsvindt. In het energieveld van Inge Saraswati wordt je oorspronkelijke goddelijke energiestroom aangeraakt en geactiveerd. Ontdek hier de godin in jezelf.  Zowel de manifest die Inge voortbrengt als de Godin in haarzelf brengt je in verbinding met de kracht van het schilderij. Het schilderij van ‘De Godin en de drie Meesters’.

Het schilderij is ontstaan in een visioen van Inge over de Godsvonk activatie in de mens.

Opgestegen Meesters Swami Sadananda Saraswati, Alexander Smit, Sri Nisargadatta verscheen voor Inge Saraswati. Na een jaar afgestemd in stilte schilderen was het beeld van de Godin en de drie Meesters op het doek verschenen.

Dit magische schilderij spreekt de Goddelijke essentie van de mens aan in liefde, wijsheid en heelheid. De zuiverende energie van de Meesters en de kracht van de Godin zijn verbonden aan elkaar. Ze vertegenwoordigen de God en de Godin in jou, die samen de Godsvonk vormen.

Blokkades in jouw systeem helen in de Darshan. De vrouwelijke scheppende energie en de mannelijke bewustzijnspool kunnen weer vrij stromen. In verbinding met elkaar tot een Goddelijk (ge)heel. Inge Saraswati belichaamt deze kosmisch verbonden energie en nodigt jou uit voor Darshan. Ontdek de God en de Godin in jezelf, ontmoet en belichaam haar.

Naast de mogelijkheid een individuele Darshan te boeken kan dat ook in een groep van maximaal 4 personen: 1,5 uur | 95 euro. Kijk voor data op praktisch/agenda

Individuele Darshan bedraagt 1,5 uur|120 euro

    Plan een Darshan sessie:

    Back to top
    Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk voor diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
    Privacy Beleid