Darshan | Godsvonk activatie

Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

Darshan activeert de Godsvonk, in de persoon komt de oorspronkelijke mens op de voorgrond en vervaagt de illusie

De oorsprong van Darshan ligt in India en betekent: “God zien”, waarbij er met of zonder woorden zuiverende energieoverdracht plaatsvindt. In het veld van Inge Saraswati wordt de oorspronkelijke reine goddelijke energiestroom geactiveerd in de ontvanger. In resonantie met de kracht van het schilderij De Godin en de drie Meesters.

Het schilderij is ontstaan in een visioen van Inge over de Godsvonk activatie in de mens.

Opgestegen Meesters Swami Sadananda Saraswati, Alexander Smit, Sri Nisargadatta verschenen voor Inge Saraswati en na een jaar afgestemd in stilte schilderen was het beeld van de Godin en de drie Meesters op het doek verschenen.

Dit magische schilderij spreekt de Goddelijke essentie van de mens aan in liefde, wijsheid en heelheid. De zuiverende energie van de Meesters en de kracht van de Godin zijn verbonden aan elkaar en vertegenwoordigen de God en de Godin in jou, die samen de Godsvonk vormen.

Blokkades in jouw systeem helen in de Darshan. De vrouwelijke scheppende energie en de mannelijke bewustzijnspool kunnen weer vrij stromen, verbindend met elkaar tot een Goddelijk (ge)heel. Inge Saraswati belichaamt deze kosmisch verbonden energie en nodigt jou uit voor Darshan om de God en de Godin in jezelf te ontmoeten en te belichamen. Om in Eenheidsbewustzijn de wereld te betreden, jouw wereld.

Darshan in groep van max 4 personen bedraagt 1,5 uur|95 euro

Back to top
Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk voor diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacy Beleid