Community

Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

Aan het Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk is een hartgedragen community in opbouw verbonden. Wij heten ook jou graag welkom

De mensen die het centrum bezoeken en Inge Saraswati’s satsangs, darshans, yoga lessen en consulten bijwonen hebben een ding gemeen: ze staan open voor transformatie en heling om de meest bewuste, gezonde en genietende versie van zichzelf te zijn. 

Mooi en bijzonder is het dan ook, om dit pad te delen en beleven met gelijkgestemden uit heel Nederland en België. Het hele Centrum is erop ingericht om de community leden in bijeenkomsten te kunnen ontvangen en faciliteren. 

In de ‘Heilig Huwelijk Tempel’ of in de yoga zaal komt de Community fysiek samen. Deze ruimtes zijn energetisch open en fysiek zeer makkelijk in te richten om bijeenkomsten te organiseren, meditaties te geven, samen muziek te maken of uit te wisselen tijdens een gezamenlijke lunch of georganiseerd evenement.

Wij verwelkomen jou graag in het Centrum en online op onze besloten Facebook pagina om deel te nemen aan onze community, waar Inge Saraswati haar inspiratie deelt en waar leden hun ervaringen inbrengen. Ontstaan vanuit de gemeenschappelijke kracht van universele wijsheid en liefde, waarvan Inge Saraswati de codes belichaamt.

Wij horen graag jouw interesse in ons Centrum:

Back to top
Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk voor diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacy Beleid