De Chakra cursus brengt je in contact met je levensenergie

Chakra Cursus: in contact met de energetische ontwikkelingsstadia


Praktisch

Prijs: € 395,- inclusief BTW. Als cadeau ontvangt iedere cursist een gratis Chakra CD, gemaakt en samengesteld door Inge Saraswati, met oefeningen en muziek specifiek voor het aarde chakra

 

De chakra's: De zeven spirituele bewustzijnsstadia van yoga

Een chakra is een centrum van activiteit en brandpunten van energie, waarin de mens tot volledige ontwikkeling kan komen. Het woord chakra verwijst naar een ronddraaiend veld van activiteit die door de belangrijkste zenuwknopen van de ruggengraat stroomt.

Er zijn zeven van deze chakra's, die een reeks energievelden vormen van het stuitje naar de kruin. Het zijn dé centrales van activiteit die ons leven programmeren. Van instinctief gedrag tot bewust uitgestippelde strategieën. Van emotionele uitingen tot artistieke prestaties.

 

Inge brengt je in zeven avonden in contact met de onontgonnen aspecten van je geest en maakt je bewust hoe deze werking van de chakra's zich verhoudt tot je lichamelijke beleving. Je ontdekt de oneindige mogelijkheden die daar voor jou liggen.

Wat leer je in deze chakra-cursus?

Per avond vertelt Inge je bevlogen waar één chakra over gaat, wat ligt daar voor jou? Ze laat je hetgeen ze vertelt ook echt beleven. Welke oefeningen en yoga houdingen stimuleren en activeren dit chakra? Je wordt je bewust van het betreffende chakra.

Inhoud/werkwijze

Per avond wordt een chakra behandeld. Eerst wordt het theoretische deel besproken, daarna volgen er yogahoudingen die bij het desbetreffende chakra horen. Hierdoor wordt het chakra gestimuleerd en geactiveerd. Er wordt afgesloten met een geleide meditatie die betrekking heeft op het chakra dat die avond behandeld wordt.