Boeken reviews

Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

Het boek van Inge Saraswati ‘De onthulling, het mysterie dat leven heet’ is in een grote oplage verkocht en heeft mooie waarderingen ontvangen

Ursela over het boek ‘De Onthulling-Het mysterie dat leven heet’

In de mooie ruimte waar ik werd behandeld, hingen prachtige schilderwerken en zag ik het boek van Inge staan: ‘De Onthulling, het mysterie dat leven heet’. Een titel die mij nieuwsgierig maakte. Door het fijne, ontspannende effect dat Inge op mij had, wilde ik deze bijzondere vrouw en haar gedachtengoed graag beter leren kennen. Terwijl ik andere boeken niet kon lezen door concentratieproblemen, las ik het boek van Inge in twee dagen uit en blijf ik het regelmatig oppakken om stukjes te herlezen en de foto’s van haar schilderijen te bekijken. Het is een prachtige beschrijving van Inge’s leven vanaf haar vroegste jeugd tot het moment dat zij, aangespoord door haar Guru, haar roeping om mensen te helpen gaat vervullen. Dit alles wordt op een heldere manier beschreven, evenals haar visie op spiritualiteit, God en reïncarnatie. Wat mij het meest trof was haar nuchterheid en het inzicht dat spiritualiteit en het aardse leven prima hand in hand kunnen gaan. Het boek straalt de liefde uit die ik ook voel in Inge’s nabijheid en is een soort handleiding voor het leven voor me geworden.

Ursela

Lineke over het boek van Inge ‘dansend door het leven’

Dag Inge, even een reactie op je prachtige boek, wat een verhaal. Goed geschreven en ik heb het in twee dagen uitgelezen. Prachtig hoe je je ervaringen die je als kind had omschrijft, de ervaringen in je verdere leven, de foto’s van je schilderijen laat zien in het boek, het leven dat ook een feestje mag zijn, is zo mooi beschreven en dat iedereen ‘dansend’ door het leven mag.
Erg bijzonder.

Ik weet niet meer precies hoe ik op je site kwam. Zelf heb ik twee weken geleden de vier-jarige Raja-Yogaopleiding in Ilpendam afgerond (docentenopleiding) en heb zoveel van de opleiding herkend in jouw boek. Ik wens je oprecht veel succes met het mooie werk dat je doet.
hartelijke groeten

Lineke Goettsch-Verwijs

Miriana over het boek van Inge ‘Adembenemend’

Dit boek is adembenemend, een openbaring en groot voorbeeld voor ons allen. Ook voor mensen die nog niets van spiritualiteit weten.

Miriana van Stuijvenberg

Anneke over het boek van Inge ’opnieuw thuiskomen’

Dit boek voelde voor mij als opnieuw thuiskomen. Ik kan het moeilijk met woorden omschrijven, maar er gebeurde iets van binnen. Ik kon je werkelijk voelen. Ik weet zeker dat ik dit boek nog vele keren zal pakken. Ik hoop met heel mij hart dat je vele mensen de weg kan wijzen met je boek.

Anneke

Marion over yoga en Avatar, het leven completer, mooier.

Lieve Inge, Bedankt voor de inspiratie die ik steeds weer krijg om te kiezen voor het liefdevolle en het mooie om daarin zelf scheppend te zijn om met meer aandacht te leven om stil te staan bij hoe mooi de schepping en het leven is. Ik heb nog veel te ontdekken en te ontwikkelen Maar mijn leven is al zoveel malen mooier, completer en ‘voller’geworden sinds jouw yoga en Avatar Wat ik vooral heb leren ervaren: hoe (bevrijdend) het is om: – Te voelen en niet alleen maar te denken – Zélf vorm te geven aan mijn gedachten/mooie gedachten te scheppen – Om niet alsmaar te oordelen over anderen/mezelf, maar anderen/mezelf juist te ‘omarmen’ – Verbondenheid te ervaren Als hardnekkige ‘denker’ lukt het niet altijd, sta ik er ook niet altijd voor open en heb ik pas een paar kleine stapjes gezet, maar de beweging is er! Inge, heel erg bedankt en heel veel succes met je nieuwe website!
Ik hoop met heel mijn hart dat je vele mensen de weg kan wijzen met je boek.

Marion

De onthulling, het mysterie dat leven heet

Ik ben begonnen in Inge haar boek en kon niet meer stoppen met lezen, zoveel antwoorden op  dingen waar ik mee worstelde, antwoorden op reïncarnatie wat heel logisch voor mij werd en het heftig tot mij doordrong dat het leven een levend proces is van herontdekken. Bij een paar hoofdstukken voelde zo veel liefde, de tranen stroomden over mijn wangen. Ik was geraakt en kon de sidderende liefde zelf voelen door hoe Inge daarover schreef, net of je erbij bent en deel mag nemen. Het ligt nu als een bijbel naast mijn bed en als ik weer in gevecht ben met mijzelf sla ik haar boek open, echt een aanrader voor een ieder die zijn ware wezen wil ontdekken!

Maaike Cramer
Back to top
Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk voor diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacy Beleid