Blogs

Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

De blogs van Inge Saraswati  bevatten levenslessen en bespreken de dynamiek van het leven

Wees kalm in de dynamiek van het leven 800 600 Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

Wees kalm in de dynamiek van het leven

Er leeft bij heel veel spirituele zoekers het idee dat je spiritualiteit alleen maar in stilte kan beleven. Dat merk ik dagelijks in mijn yogalessen wanneer ik bijvoorbeeld vraag wat mijn leerlingen ervaren hebben na een meditatieve oefening. Dan krijg ik antwoorden als: ‘Ik kon het niet voelen, want het moet eerst stil zijn. Anders kan ik mijn aandacht er niet bijhouden.’

Herstel van rugpijn door magnetiseren 1600 1200 Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

Herstel van rugpijn door magnetiseren

Wil jij van je rugpijn af? Lees de ervaringen van Nynke, die voor haar zware rugpijn de hulp van Inge Saraswati inschakelde. Na enkele magnetiseersessies herstelde Nynke zó goed dat een operatie niet meer nodig was.

InZicht: Wat is geluk, het zachte zoemen van zijn 405 394 Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

InZicht: Wat is geluk, het zachte zoemen van zijn

Het zachte zoemen van Zijn

WAT IS DE ESSENTIE VAN NON-DUALITEIT OFTEWEL ADVAITA VEDANTA? 1600 1200 Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

WAT IS DE ESSENTIE VAN NON-DUALITEIT OFTEWEL ADVAITA VEDANTA?

Non-dualiteit blijft een technische term die inhoudt: er zijn er geen twee. Er is er slechts een. De term komt van de al eeuwenlang bestaande Advaita Vedanta, een oeroude traditie van spiritueel onderwijs. A-dvaita (niet-tweeheid) duidt op non-dualisme.

SLECHTE NACHTRUST? DIT KAN JE ERAAN DOEN! 1600 1200 Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

SLECHTE NACHTRUST? DIT KAN JE ERAAN DOEN!

We krijgen tegenwoordig veel prikkels. We worden overspoeld met informatie en dat komt allemaal in je hoofd terecht: in het denken. Al jarenlang geef ik mensen ook voor deze problematiek onderricht tijdens mijn raja-yogalessen. Lees verder en ontdek wat yoga voor jou kan betekenen.

InZicht: Guru hulp of hindernis 681 776 Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

InZicht: Guru hulp of hindernis

Hoe zou de Guru een hindernis kunnen zijn?

OVERWIN HET MONSTER DAT ANGST HEET 800 600 Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

OVERWIN HET MONSTER DAT ANGST HEET

Angst zit in ons systeem, waar het om gaat is dat we dit monster kunnen overwinnen. En dit monster kan alleen overwonnen worden door vertrouwen in onszelf te hebben. Dat we echt willen gaan staan voor wat we zijn, geloof me: daar zit de kracht!

DE BEDOELING VAN HET LEVEN 800 600 Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

DE BEDOELING VAN HET LEVEN

Wanneer we het aardse afdoen als niet belangrijk, dan durf ik te zeggen dat juist het aardse ons een weg wijst naar de schoonheid van het paradijs. Het ligt er maar aan hoe je kijkt naar datgene wat van materie is. Eigenlijk laat juist het aardse altijd dienend en helpend ons duidelijk zien hoe we kunnen ontdekken wat leven is.

DE VRUCHTEN VAN UNIVERSAL HEALING | MAGNETISEREN: HOE INGE SARASWATI TE WERK GAAT 800 600 Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

DE VRUCHTEN VAN UNIVERSAL HEALING | MAGNETISEREN: HOE INGE SARASWATI TE WERK GAAT

Inge Saraswati is al jarenlang magnetiseur. Zij is geboren met deze gave. Vaak komen cliënten bij haar met een lichamelijk of geestelijk probleem. Door het magnetiseren komt er rust over de persoon. Daardoor onstaat helderheid in het hoofd waardoor het probleem beter zichtbaar wordt. Dan zijn zij werkelijk in staat om dichter bij de oorzaak van het probleem te komen. Inge vertelt over haar werkwijze en de resultaten…

MAAK VAN JE ETEN EEN FEEST VAN AANDACHT 1600 1200 Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

MAAK VAN JE ETEN EEN FEEST VAN AANDACHT

Wanneer je van het eten een feest maakt dan ben je in aandacht. Dat doet de geest goed, het maakt je blij. En ik hoor je al zeggen: daar heb ik allemaal geen tijd voor. Zal ik je een geheim verklappen? Je wint tijd want door in aandacht te zijn en als je je blij voelt gaat alles veel vloeiender.

Back to top
Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk voor diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacy Beleid