WAT IS MAGNETISEREN?

Net zoals ieder mens een muziekinstrument kan leren bespelen is niet iedereen een begaafd speler.

Magnetiseren is een eeuwenoude behandelwijze waarbij de magnetiseur in staat is de natuurlijke krachten en energie door zijn handen te laten stromen en deze door te geven aan de cliënt. Aanraking door de handen is niet nodig om te kunnen magnetiseren.

Een magnetiseur is iemand die in staat is de natuurlijke krachten en energie door zijn kanalen te laten stromen en deze te geven aan diegene die in pijn en lijden verkeert. Dat kan zowel geestelijk als lichamelijk zijn. Ieder mens draagt de krachten van het heelal in zich, alleen is dat bij de meeste mensen nog niet ontwikkeld. Om een goede magnetiseur te zijn moet je op het moment van behandelen zelf vrij zijn van denken en emoties. Want hoe zouden de krachten kunnen stromen als je zelf vol zit?

Niveaus van magnetiseurs

Deze geneeswijze lijkt eenvoudig, maar het tegenovergestelde is waar. Net zoals ieder mens een muziekinstrument kan leren bespelen is niet iedereen een begaafd speler. Zo is het ook met een magnetiseur. Je kan leren magnetiseren, maar dat maakt je nog niet tot een begaafd magnetiseur.

 

Je hebt verschillende niveaus van magnetiseurs. De hoogste trilling heeft de geestelijk ontwikkelde magnetiseur, omdat deze weet met welke krachten er gewerkt wordt.

Er zijn nog vele andere niveaus. Diegenen die op het emotieniveau werken zijn zelf nog niet vrij, dus de kanalen waardoor zij de krachten moeten laten stromen ook niet. Alleen warme handjes is niet genoeg.

Medium

Wanneer een magnetiseur vrij is en de krachten door de  kanalen kan laten stromen noemen we dit een medium. Een medium die kracht ontvangt. Ik werk vanuit mijn mediumschap en kan ook de psychische patronen waarnemen bij mensen, waardoor ik zinnig advies kan geven. Dit komt door mijn hoge spirituele ontwikkeling in de innerlijke wetenschappen van yoga. Het heelal stroomt door mij heen.

Ik geef geen toekomstvoorspellingen, er is immers altijd nog een andere kant. Wel zie ik in de toekomst en kan ik je advies geven.

Wil je mijn hulp? Kijk hier voor meer informatie over magnetiseren, mail of bel 0297 – 328 798.

Lees meer blogs

WEES KALM IN DE DYNAMIEK VAN HET LEVEN

WEES KALM IN DE DYNAMIEK VAN HET LEVEN

Er leeft bij heel veel spirituele zoekers het idee dat je spiritualiteit alleen maar in stilte kan beleven. Dat merk ik dagelijks in mijn yogalessen wanneer ik bijvoorbeeld vraag wat mijn leerlingen ervaren hebben na een meditatieve oefening. Dan krijg ik antwoorden als: ‘Ik kon het niet voelen, want het moet eerst stil zijn. Anders kan ik mijn aandacht er niet bijhouden.’

MICHIEL OVER INGE SARASWATI

MICHIEL OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Michiel aan het woord: “Inge’s onderricht en sessies hebben mij heel veel rust en inzicht in mijzelf gebracht.”

LISA OVER INGE SARASWATI

LISA OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Lisa aan het woord: “De manier waarop Inge yogales geeft is bijzonder, het voelt puur en het geeft energie.”

JEANNETTE OVER INGE SARASWATI

JEANNETTE OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Jeannette aan het woord: “Hoe je je voelt na het magnetiseren is moeilijk te omschrijven; het voelt zo mooi, het wordt licht en je voelt rust en ruimte.”

COOS OVER INGE SARASWATI

COOS OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Coos aan het woord: “Ik hoop dat als het nieuwe centrum straks open is er veel mensen bij Inge terecht kunnen voor haar genezende kracht en helende samenwerking voor een mooier en fijner leven dat ik iedereen gun.”

MONA OVER INGE SARASWATI

MONA OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Mona aan het woord: “Wat mij boeit in Inges onderricht is dat zij de essentie van het leven zelf zó kan verwoorden dat het bij mij blijft hangen en ik het ook kan begrijpen.”