Serious Yoga workshop

Adem is leven!

Elke 35 seconden sterft er een kind aan longontsteking: wereldwijd jaarlijks ruim 900.000 kinderen. En de oplossing is relatief eenvoudig: een juiste behandeling en goede informatie. Daarom doen wij mee met Serious Yoga aan 3FM’s Serious Request 2016 zodat we hierin verandering kunnen aanbrengen.

Op zaterdag 10 december organiseren wij daarvoor een speciale les met als thema ‘Adem is leven!’

Inge Saraswati geeft als ademhalingsspecialist een les in het teken van Pranayama (ademhalingstechnieken). Aan het eind zal Inge ons een korte ingeleide meditatie geven waarin wij licht zenden naar deze kinderen die ons zo hard nodig hebben.

Het geld dat we ophalen met deze les voor Serious Yoga en donaties in het boxje dat bij de ingang staat gaan rechtstreeks naar 3FM Seriuous request en dus naar het goede doel van 2016: het tegengaan van kindersterfte door longontsteking. Je kan meedoen aan deze les op donatiebasis. Minimale donatie is €10.

Doe je mee? Aanmelden kan via info@ingesaraswati.com of bel 0297-328798.

Je bent van harte welkom!

  • Datum: Zaterdag 10 december 2016
  • Duur: van 16.00 tot 17.00 uur
  • Kledingadvies: losse kleding en een badhanddoek
  • Locatie: in de intieme ruimte van Inge Saraswati yoga | avatarcentrum, Willem Alexanderstraat 75, Aalsmeer
  • Inschrijven: via het contactformulier of bel 0297-328798 voor opgave

Kun je deze les niet bijwonen maar wil je wel graag je steentje bijdragen. Je kan via de les doneren of via de box in de gang. Ook is het mogelijk via bankrekening nummer Inge Saraswati  yoga | avatarcentrum over te maken dan storten wij het door NL52 RABO 0378 5139 74

Lees meer blogs

WEES KALM IN DE DYNAMIEK VAN HET LEVEN

WEES KALM IN DE DYNAMIEK VAN HET LEVEN

Er leeft bij heel veel spirituele zoekers het idee dat je spiritualiteit alleen maar in stilte kan beleven. Dat merk ik dagelijks in mijn yogalessen wanneer ik bijvoorbeeld vraag wat mijn leerlingen ervaren hebben na een meditatieve oefening. Dan krijg ik antwoorden als: ‘Ik kon het niet voelen, want het moet eerst stil zijn. Anders kan ik mijn aandacht er niet bijhouden.’

MICHIEL OVER INGE SARASWATI

MICHIEL OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Michiel aan het woord: “Inge’s onderricht en sessies hebben mij heel veel rust en inzicht in mijzelf gebracht.”

LISA OVER INGE SARASWATI

LISA OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Lisa aan het woord: “De manier waarop Inge yogales geeft is bijzonder, het voelt puur en het geeft energie.”

JEANNETTE OVER INGE SARASWATI

JEANNETTE OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Jeannette aan het woord: “Hoe je je voelt na het magnetiseren is moeilijk te omschrijven; het voelt zo mooi, het wordt licht en je voelt rust en ruimte.”

COOS OVER INGE SARASWATI

COOS OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Coos aan het woord: “Ik hoop dat als het nieuwe centrum straks open is er veel mensen bij Inge terecht kunnen voor haar genezende kracht en helende samenwerking voor een mooier en fijner leven dat ik iedereen gun.”

MONA OVER INGE SARASWATI

MONA OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Mona aan het woord: “Wat mij boeit in Inges onderricht is dat zij de essentie van het leven zelf zó kan verwoorden dat het bij mij blijft hangen en ik het ook kan begrijpen.”