MONA OVER INGE SARASWATI

“Wat mij boeit in Inges onderricht is dat zij de essentie van het leven zelf zó kan verwoorden dat het bij mij blijft hangen en ik het ook kan begrijpen.”

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Mona aan het woord: “Wat mij boeit in Inges onderricht is dat zij de essentie van het leven zelf zó kan verwoorden dat het bij mij blijft hangen en ik het ook kan begrijpen.”

Mona (1969) woont in Hoofddorp en komt sinds 1996 bij Inge. “Inge kwam naast ons wonen in de Willem Alexanderstraat toen ik 16 jaar was en ik vond haar meteen al een heel bijzondere en mooie vrouw. Ik zag haar voor haar trouwen vertrekken in een koets met witte paarden, of heel sportief met zo’n bijzondere hoofdband terugkomen op haar racefiets en ze straalde altijd zoveel lichte energie uit met een ‘Alive and Kicking’-tintje! Ze noemde mij het meisje met de honden, omdat ik altijd met onze honden langsliep, en ze vertelde me later dat ze toen al wist dat ik eens voor haar deur zou staan en bij haar zou komen. Inderdaad, tot de dag van vandaag! Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat ik haar buurmeisje was.”

“Ik ging naar Inge omdat ik vastliep in een negatief patroon van pijn en verdriet en totaal geen weet had van wie ik nou was. Ik ben gestart met de yogalessen in toen nog de Gluckstraat in Aalsmeer en heb na een aantal jaren eerst Avatar deel 2 gedaan en in 2000 de hele cursus. Naderhand heb ik nog een aantal keer mogen reviewen. Ik was ook graag bij de Innerlijke ruimtereis, de workshops Yoga, Avatar en de Patanjali middagen, ik woon graag de Satsang avonden bij en vind het een feestje om me te laten magnetiseren.”

Essentie van het leven

“Wat mij boeit in haar onderricht is dat zij de essentie van het leven zelf zó kan verwoorden dat het bij mij blijft hangen en ik het ook kan begrijpen. Verder vind ik haar oneindige kennis en wijsheid fantastisch, en de liefdevolle wijze waarop zij deze uitdraagt. Ik vind het geweldig voor haar dat Inge binnenkort naar haar eigen, grote spiritueel centrum gaat, ze heeft er zo hard voor gewerkt! Deze wens van haar laat ook helder zien hoe groot haar liefde is voor alles wat is, want zo kunnen nog meer mensen via haar kracht en liefde groeien en bloeien.”

Dankbaar

“Wat ik wil bereiken is dat ik een mooi licht mens kan zijn voor mezelf en anderen, dat ik mijn ogen niet sluit voor mijn eigen schaduwen en mee kan buigen met alle krachten van de wind. Haar invloed is ook terug te vinden in mijn vak als Astroloog. Zij is mijn voorbeeld in hoe ik met mijn cliënten werk binnen consulten en cursussen. Dat het licht van Inge daarbij op mijn pad mag schijnen kan ik alleen maar heel dankbaar voor zijn. Haar wedergeboorte als Godin en het inwijdingsritueel van de Godin en de drie meesters zijn zo bijzonder dat dit bijna niet in woorden uit te drukken is. Ik kan eigenlijk zeggen: niet van deze wereld, in deze wereld…

Door het onderricht van Inge ben ik thuisgekomen.”

Lees meer blogs

WEES KALM IN DE DYNAMIEK VAN HET LEVEN

WEES KALM IN DE DYNAMIEK VAN HET LEVEN

Er leeft bij heel veel spirituele zoekers het idee dat je spiritualiteit alleen maar in stilte kan beleven. Dat merk ik dagelijks in mijn yogalessen wanneer ik bijvoorbeeld vraag wat mijn leerlingen ervaren hebben na een meditatieve oefening. Dan krijg ik antwoorden als: ‘Ik kon het niet voelen, want het moet eerst stil zijn. Anders kan ik mijn aandacht er niet bijhouden.’

MICHIEL OVER INGE SARASWATI

MICHIEL OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Michiel aan het woord: “Inge’s onderricht en sessies hebben mij heel veel rust en inzicht in mijzelf gebracht.”

LISA OVER INGE SARASWATI

LISA OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Lisa aan het woord: “De manier waarop Inge yogales geeft is bijzonder, het voelt puur en het geeft energie.”

JEANNETTE OVER INGE SARASWATI

JEANNETTE OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Jeannette aan het woord: “Hoe je je voelt na het magnetiseren is moeilijk te omschrijven; het voelt zo mooi, het wordt licht en je voelt rust en ruimte.”

COOS OVER INGE SARASWATI

COOS OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Coos aan het woord: “Ik hoop dat als het nieuwe centrum straks open is er veel mensen bij Inge terecht kunnen voor haar genezende kracht en helende samenwerking voor een mooier en fijner leven dat ik iedereen gun.”

ROBERT OVER INGE SARASWATI

ROBERT OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring?

In deze aflevering komt Robert aan het woord: “Het fijne van de yogalessen van Inge vind ik de juiste balans tussen houdingen, meditatie en spiritueel onderricht.”