MAAIKE OVER INGE SARASWATI

“Direct vanaf het eerste moment wist ik dat zij liefde was. Niet dat ze lief deed maar het echt wás.

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Maaike aan het woord: “Alle activiteiten van Inge hebben bij mij geleid tot een betere kwaliteit van leven, meer genieten, meer kennis en geluk.”

 

Maaike woont in Aalsmeer en komt al 22 jaar bij Inge. “Al jaren lag er bij mij een artikel van Inge op een stapeltje in de kast. Als ik yoga ging doen… dan zou ik dat bij haar gaan doen. Het artikel heeft veel te lang ongebruikt in de kast gelegen, totdat ik dacht dat ik er klaar voor was. Niet veel later had ik rsi en maakte ik kennis met haar aangeboren gave als magnetiseur. Het hielp erg goed dus lang heeft dat niet geduurd.”

Alles gevolgd

“Ik heb alle dingen gevolgd die Inge heeft gegeven en nog steeds geeft: Satsang/meditatieavond, dit zijn avonden waarin zij kennis deelt over wat we nou eigenlijk zijn. Want we worden geboren en gaan weer dood, maar waarom zijn wij hier nou eigenlijk? De Chakra-cursus, de Innerlijke Reis Naar Jezelf, maar ook de inwijding van haar schilderij De godin en de drie meesters. Bij dit schilderij kan je ontdekken dat je de Godin/God in jezelf draagt. Een healing hoort daarbij en de avond was indrukwekkend en erg mooi.”

Betere kwaliteit van leven

“Alle activiteiten van Inge hebben bij mij geleid tot een betere kwaliteit van leven, meer genieten, meer kennis en geluk. Ik wil niet meer zónder deze prachtige mooie vrouw met haar vele indrukwekkende kwaliteiten waardoor ze mensen raakt. Inmiddels ben ik haar assistent geworden en zie ik dat velen door haar worden aangeraakt, hun leven wordt op wat voor manier dan ook (van het oplossen van rugpijn tot het geestelijk beter voelen) beter.”

Paradijs

“Als haar assistente kan ik zeggen dat het nieuwe spirituele centrum op de nieuwe locatie op de Hornweg een paradijs gaat worden. Het zal een plek gaan bieden voor iedereen die rust en verdieping zoekt en dat op een veilige manier op anderhalve meter afstand. Persoonlijke aandacht staat bij Inge altijd voorop en zal altijd voorop blijven staan, dus de mensen hoeven niet bang te zijn voor te grote groepen. In deze coronatijd gaan wij een goed geventileerde ruimte maken waar Inge veilig les kan geven op anderhalve meter.

Ik verwacht dat in het nieuwe centrum meer aandacht zal zijn voor de sessie met het schilderij van De godin en de drie meesters. Op termijn kunnen er ook andere activiteiten gaan plaatsvinden, zoals kinderyoga.”

Lees meer blogs

WEES KALM IN DE DYNAMIEK VAN HET LEVEN

WEES KALM IN DE DYNAMIEK VAN HET LEVEN

Er leeft bij heel veel spirituele zoekers het idee dat je spiritualiteit alleen maar in stilte kan beleven. Dat merk ik dagelijks in mijn yogalessen wanneer ik bijvoorbeeld vraag wat mijn leerlingen ervaren hebben na een meditatieve oefening. Dan krijg ik antwoorden als: ‘Ik kon het niet voelen, want het moet eerst stil zijn. Anders kan ik mijn aandacht er niet bijhouden.’

MICHIEL OVER INGE SARASWATI

MICHIEL OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Michiel aan het woord: “Inge’s onderricht en sessies hebben mij heel veel rust en inzicht in mijzelf gebracht.”

LISA OVER INGE SARASWATI

LISA OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Lisa aan het woord: “De manier waarop Inge yogales geeft is bijzonder, het voelt puur en het geeft energie.”

JEANNETTE OVER INGE SARASWATI

JEANNETTE OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Jeannette aan het woord: “Hoe je je voelt na het magnetiseren is moeilijk te omschrijven; het voelt zo mooi, het wordt licht en je voelt rust en ruimte.”

COOS OVER INGE SARASWATI

COOS OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Coos aan het woord: “Ik hoop dat als het nieuwe centrum straks open is er veel mensen bij Inge terecht kunnen voor haar genezende kracht en helende samenwerking voor een mooier en fijner leven dat ik iedereen gun.”

MONA OVER INGE SARASWATI

MONA OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Mona aan het woord: “Wat mij boeit in Inges onderricht is dat zij de essentie van het leven zelf zó kan verwoorden dat het bij mij blijft hangen en ik het ook kan begrijpen.”