LISA OVER INGE SARASWATI

”Een aanrader voor iedereen!”

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Lisa aan het woord: “De manier waarop Inge yogales geeft is bijzonder, het voelt puur en het geeft energie.”

“5 jaar geleden ben ik begonnen met yoga bij Inge Saraswati. Het leek mij zo fijn om te leren mediteren en zelf af en toe de rust te kunnen vinden. Juist veel leuke dingen doen en druk bezig zijn met werk… daar word ik blij van en dan is het goed om soms weer even rustig aan te doen.”

Yogales is een feestje

“Bij Inge ben ik op een intake geweest en het voelde gelijk goed. Wat ben ik blij dat ik Inge heb mogen leren kennen en dat ik elke week yogales bij haar kan bijwonen. Elke dinsdagavond is weer een feestje. Een uur lang voor jezelf hebben en samen met Inge een yogareis maken. Tijdens deze uren leren we meer over de yogahoudingen, meditatie, spiritualiteit en meer. Juist de combinatie hiervan is mooi om samen te brengen. De manier waarop Inge het geeft is bijzonder, het voelt puur en het geeft energie. Ook heb ik Avatar-training gedaan bij Inge om nog meer de diepte in te gaan, 9 dagen lang. Ik ben erg blij dat ik nog steeds bij Inge kom en ik zal hier nog zo lang het kan zeker mee doorgaan.

 

Een aanrader voor iedereen!”

Lees meer blogs

WEES KALM IN DE DYNAMIEK VAN HET LEVEN

WEES KALM IN DE DYNAMIEK VAN HET LEVEN

Er leeft bij heel veel spirituele zoekers het idee dat je spiritualiteit alleen maar in stilte kan beleven. Dat merk ik dagelijks in mijn yogalessen wanneer ik bijvoorbeeld vraag wat mijn leerlingen ervaren hebben na een meditatieve oefening. Dan krijg ik antwoorden als: ‘Ik kon het niet voelen, want het moet eerst stil zijn. Anders kan ik mijn aandacht er niet bijhouden.’

MICHIEL OVER INGE SARASWATI

MICHIEL OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Michiel aan het woord: “Inge’s onderricht en sessies hebben mij heel veel rust en inzicht in mijzelf gebracht.”

JEANNETTE OVER INGE SARASWATI

JEANNETTE OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Jeannette aan het woord: “Hoe je je voelt na het magnetiseren is moeilijk te omschrijven; het voelt zo mooi, het wordt licht en je voelt rust en ruimte.”

COOS OVER INGE SARASWATI

COOS OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Coos aan het woord: “Ik hoop dat als het nieuwe centrum straks open is er veel mensen bij Inge terecht kunnen voor haar genezende kracht en helende samenwerking voor een mooier en fijner leven dat ik iedereen gun.”

MONA OVER INGE SARASWATI

MONA OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Mona aan het woord: “Wat mij boeit in Inges onderricht is dat zij de essentie van het leven zelf zó kan verwoorden dat het bij mij blijft hangen en ik het ook kan begrijpen.”

ROBERT OVER INGE SARASWATI

ROBERT OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring?

In deze aflevering komt Robert aan het woord: “Het fijne van de yogalessen van Inge vind ik de juiste balans tussen houdingen, meditatie en spiritueel onderricht.”