HEB JE SYMPTOMEN VAN EEN PANIEKAANVAL? DIT KAN JE DOEN!

Symptomen van een paniekaanval tegen gaan? Terwijl je dit doet zit je op een stoel met je voeten stevig op de grond. VOEL DE AARDE!

Symptomen van een paniekaanval

Wat gebeurt er wanneer paniek toeslaat?
Je voelt je al tijden benauwd, je bent ver van jezelf weg, alles lijkt wazig, je adem zit hoog, je denken staat niet stil en je tolt in het rond. Dat is wat meestal vooraf gaat aan een paniekaanval. Wat kan je doen, wanneer je je zo machteloos voelt?

EEN: wordt bewust, voel jezelf, hoe naar het ook voelt.
TWEE: alles begint bij bewust worden van wat er gaande is!
DRIE: GA ER WAT AAN DOEN!

Ik zal je een beetje op weg helpen:
Ga rustig zitten en concentreer je op jezelf: voel je lichaam, voel je huid.
Leg je handen op je buik en adem rustig naar je buik toe. Adem rustig in door je neus en daarna weer langzaam uit door je neus en denk terwijl je uitademt: ik laat alles gaan, ik geef al mijn spanning weg, ik laat het uit mij lopen en geef het terug aan de aarde.

Terwijl je dit doet zit je op een stoel met je voeten stevig op de grond. VOEL DE AARDE!

Heb je hulp nodig? Bel mij dan gerust voor een afspraak op tel. 0297-328798, ik behandel veel mensen met paniekaanvallen door magnetiseren.

Lees meer blogs

WEES KALM IN DE DYNAMIEK VAN HET LEVEN

WEES KALM IN DE DYNAMIEK VAN HET LEVEN

Er leeft bij heel veel spirituele zoekers het idee dat je spiritualiteit alleen maar in stilte kan beleven. Dat merk ik dagelijks in mijn yogalessen wanneer ik bijvoorbeeld vraag wat mijn leerlingen ervaren hebben na een meditatieve oefening. Dan krijg ik antwoorden als: ‘Ik kon het niet voelen, want het moet eerst stil zijn. Anders kan ik mijn aandacht er niet bijhouden.’

MICHIEL OVER INGE SARASWATI

MICHIEL OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Michiel aan het woord: “Inge’s onderricht en sessies hebben mij heel veel rust en inzicht in mijzelf gebracht.”

LISA OVER INGE SARASWATI

LISA OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Lisa aan het woord: “De manier waarop Inge yogales geeft is bijzonder, het voelt puur en het geeft energie.”

JEANNETTE OVER INGE SARASWATI

JEANNETTE OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Jeannette aan het woord: “Hoe je je voelt na het magnetiseren is moeilijk te omschrijven; het voelt zo mooi, het wordt licht en je voelt rust en ruimte.”

COOS OVER INGE SARASWATI

COOS OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Coos aan het woord: “Ik hoop dat als het nieuwe centrum straks open is er veel mensen bij Inge terecht kunnen voor haar genezende kracht en helende samenwerking voor een mooier en fijner leven dat ik iedereen gun.”

MONA OVER INGE SARASWATI

MONA OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Mona aan het woord: “Wat mij boeit in Inges onderricht is dat zij de essentie van het leven zelf zó kan verwoorden dat het bij mij blijft hangen en ik het ook kan begrijpen.”