DE VRUCHTEN VAN MAGNETISEREN: HOE INGE SARASWATI TE WERK GAAT

Inge Saraswati is al jarenlang magnetiseur. Zij is geboren met deze gave. Vaak komen cliënten bij haar met een lichamelijk of geestelijk probleem. Door het magnetiseren komt er rust over de persoon. Daardoor onstaat helderheid in het hoofd waardoor het probleem beter zichtbaar wordt. Dan zijn zij werkelijk in staat om dichter bij de oorzaak van het probleem te komen. Inge vertelt over haar werkwijze en de resultaten…

 

Ik zal een voorbeeld geven hoe ik te werk ga. Iemand komt bijvoorbeeld bij mij en is gespannen of verkrampt. Het eerste wat ik dan doe is kijken waar de oorzaak van het probleem zit, daarna geef ik een healing en komt er rust over de persoon. Na de healing beschrijven zij het meestal als volgt: ‘ik voel mij licht en sterk, ik kan de wereld weer aan.’ Wanneer zij deze helderheid ervaren wordt het probleem beter zichtbaar en zijn zij ook werkelijk in staat om dichter bij de oorzaak te komen van het probleem.

 

Deze manier van werken met mijn cliënten brengt goede en mooie werken tot stand voor hen en voor mij. Voor mij geeft het voldoening van mijn werk. Op deze manier werk ik zowel met de gave van paranormale genezing en doe ik mijn werk als spiritueel leraar. Healing en kennisoverdracht met tegelijkertijd mentaal coachen geeft gave vruchten. De cliënt is een beetje wijzer geworden wat betreft zijn eigen mogelijkheden en bewust geworden van het probleem. Het is natuurlijk het allermooiste als de cliënt zijn eigen probleem kan hanteren doordat het gevoed is met kennis omtrent henzelf. Door deze inzichten zijn ze meestal zo enthousiast geworden dat zij verder willen met persoonlijke groei en komen dan bij mij voor spiritueel onderricht. En zo gaan we samen op pad en gaan zij op weg naar een leven wat hen naar hun eigen vervulling brengt.

 

Mijn werk wordt altijd gedragen door liefde, de liefde die ik voel voor het leven, dat werkt aanstekelijk. Zij kunnen dan heel verwonderd zijn en vertellen mij dat zij voor het eerst in hun leven in aanraking komen met een liefde die zij nog niet kenden. En dat is de liefde die geen ander nodig heeft. Deze ‘her’ontdekking die ze dan hebben geeft henzelf en anderen heel veel.

 

Op deze manier met mensen te werken is prachtig. Het zien groeien van een dieper besef over het geschenk wat ‘leven’ heet. Je ziet dat zij zich weer gaan verheugen over het leven waar het voordien vlak, chaotisch of somber was. Je ziet ze een sprong maken in het bewustzijn. De wereld geeft weer wat het bedoeld is te zijn: ‘een paradijselijk geschenk van de schepper’, die zijn mooie werken met ons deelt en waarvan wij een onderdeel mogen zijn.

Lees meer blogs

WEES KALM IN DE DYNAMIEK VAN HET LEVEN

WEES KALM IN DE DYNAMIEK VAN HET LEVEN

Er leeft bij heel veel spirituele zoekers het idee dat je spiritualiteit alleen maar in stilte kan beleven. Dat merk ik dagelijks in mijn yogalessen wanneer ik bijvoorbeeld vraag wat mijn leerlingen ervaren hebben na een meditatieve oefening. Dan krijg ik antwoorden als: ‘Ik kon het niet voelen, want het moet eerst stil zijn. Anders kan ik mijn aandacht er niet bijhouden.’

MICHIEL OVER INGE SARASWATI

MICHIEL OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Michiel aan het woord: “Inge’s onderricht en sessies hebben mij heel veel rust en inzicht in mijzelf gebracht.”

LISA OVER INGE SARASWATI

LISA OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Lisa aan het woord: “De manier waarop Inge yogales geeft is bijzonder, het voelt puur en het geeft energie.”

JEANNETTE OVER INGE SARASWATI

JEANNETTE OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Jeannette aan het woord: “Hoe je je voelt na het magnetiseren is moeilijk te omschrijven; het voelt zo mooi, het wordt licht en je voelt rust en ruimte.”

COOS OVER INGE SARASWATI

COOS OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Coos aan het woord: “Ik hoop dat als het nieuwe centrum straks open is er veel mensen bij Inge terecht kunnen voor haar genezende kracht en helende samenwerking voor een mooier en fijner leven dat ik iedereen gun.”

MONA OVER INGE SARASWATI

MONA OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Mona aan het woord: “Wat mij boeit in Inges onderricht is dat zij de essentie van het leven zelf zó kan verwoorden dat het bij mij blijft hangen en ik het ook kan begrijpen.”