COOS OVER INGE SARASWATI

“Na van alles geprobeerd te hebben kwam ik via Google bij Inge uit. Ze heeft me meerdere keren gemagnetiseerd/geheeld

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Coos aan het woord: “Ik hoop dat als het nieuwe centrum straks open is er veel mensen bij Inge terecht kunnen voor haar genezende kracht en helende samenwerking voor een mooier en fijner leven dat ik iedereen gun.”

Coos (1987) woont in Nieuw-Vennep en komt sinds 2019 bij Inge. “Ik was als kind vooral een dromer en was veel op mezelf. Ik kwam moeilijk mee op de basisschool, ik bleef zitten in groep 4 en de gehele basisschool leek eindeloos te duren. Ik liep vaak achter met schoolwerk en kreeg als middelbaar schooladvies VMBO Basis leerweg, ondersteund met meer praktijkuren. Ik kwam er al gauw achter dat met mijn handen werken mijn ding was.”

Verslaving

“Om de druk van school in het weekend achter me te laten rookte ik met een vriend af en toe al blowtjes. Daardoor viel alles van mij af. Ik maakte de middelbare school af en begon als timmerman met 4 dagen werken en 1 dag school. Al gauw kwam ik erachter dat schilderen meer mijn ding was en veranderde ik van opleiding. Toendertijd was het blowen al meer dagelijkse routine geworden en kwam ik met andere vrienden in contact.

We gebruikten ook andere, zwaardere middelen, zoals coke en xtc. Dat had als gevolg dat ik naast mijn werk een zware verslaving ontwikkelde waarin ik steeds meer van mijzelf kwam af te staan en mijzelf verloor in een 12 jaar durende verslaving en roofbouw op mijn lichaam.

Nadat ik al enkele pogingen had gedaan om op eigen kracht ervan af te komen heb ik mij 4 jaar geleden bij een afkickkliniek aangemeld en ben ik intern gegaan met de gedachte dat wanneer ik eruit zou komen ik mijn leven weer snel kon oppakken. Echter in de kliniek kwam ik pas tot het besef dat ik emotioneel en lichamelijk compleet opgebrand was.”

Beide benen op de grond

“Na van alles geprobeerd te hebben kwam ik via Google bij Inge uit. Ze heeft me meerdere keren gemagnetiseerd/geheeld waardoor ik veel beter in mijn energie en lichaam kwam te zitten en weer met mijn beide benen op de grond kwam te staan. Daarnaast ben ik ook yogalessen gaan volgen en ben ik veel meer bij mijzelf teruggekomen en ervaar ik nu rust van binnen. Rust die er altijd al was maar waar ik nu mee verbonden ben waardoor ik weer kan genieten van voornamelijk de kleine dingen die het leven zo mooi maken. Ook kan ik weer deel van mijn familie zijn en kan ik focussen op de dingen die belangrijk en goed voor mij zijn.”

Inges kennis

“Inge draagt veel kennis bij zich waardoor ze je kan helpen en adviseren op verschillende vlakken. Nu is ze bezig om haar nieuwe spirituele centrum te openen en daar gaat nog een verbouwing aan vooraf. Ik hoop dat als het nieuwe centrum straks open is er veel mensen bij Inge terecht kunnen voor haar genezende kracht en helende samenwerking voor een mooier en fijner leven dat ik iedereen gun.”

Lees meer blogs

WEES KALM IN DE DYNAMIEK VAN HET LEVEN

WEES KALM IN DE DYNAMIEK VAN HET LEVEN

Er leeft bij heel veel spirituele zoekers het idee dat je spiritualiteit alleen maar in stilte kan beleven. Dat merk ik dagelijks in mijn yogalessen wanneer ik bijvoorbeeld vraag wat mijn leerlingen ervaren hebben na een meditatieve oefening. Dan krijg ik antwoorden als: ‘Ik kon het niet voelen, want het moet eerst stil zijn. Anders kan ik mijn aandacht er niet bijhouden.’

MICHIEL OVER INGE SARASWATI

MICHIEL OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Michiel aan het woord: “Inge’s onderricht en sessies hebben mij heel veel rust en inzicht in mijzelf gebracht.”

LISA OVER INGE SARASWATI

LISA OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Lisa aan het woord: “De manier waarop Inge yogales geeft is bijzonder, het voelt puur en het geeft energie.”

JEANNETTE OVER INGE SARASWATI

JEANNETTE OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Jeannette aan het woord: “Hoe je je voelt na het magnetiseren is moeilijk te omschrijven; het voelt zo mooi, het wordt licht en je voelt rust en ruimte.”

MONA OVER INGE SARASWATI

MONA OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring? In deze aflevering komt Mona aan het woord: “Wat mij boeit in Inges onderricht is dat zij de essentie van het leven zelf zó kan verwoorden dat het bij mij blijft hangen en ik het ook kan begrijpen.”

ROBERT OVER INGE SARASWATI

ROBERT OVER INGE SARASWATI

Lees in deze serie artikelen over Inges leerlingen. Waarom gaan zij naar Inge en wat is hun ervaring?

In deze aflevering komt Robert aan het woord: “Het fijne van de yogalessen van Inge vind ik de juiste balans tussen houdingen, meditatie en spiritueel onderricht.”