Het boek de onthulling: ‘DE ONTHULLING – HET MYSTERIE DAT LEVEN HEET’

Ik neem je mee in het avontuur van mijn jeugd en groei naar jongvolwassene omdat daarin duidelijk wordt wat je ware thuis is. Lees nu: Het boek de onthulling

Het boek: De onthulling, geschreven door Inge Saraswati, onthult het levende mysterie dat wij allen in ons dragen. In 2021 is het boek her uitgegeven bij Paris Books. De recenties van het boek waren zo indrukwekend dat dit boek een vernieuwde uitgave verdiende. Het boek is geintroduceerd door Geert Kimpen.

Samenvatting boek

Ik neem je mee in het avontuur van mijn jeugd en groei naar jongvolwassene omdat daarin duidelijk wordt wat je ware thuis is. Deze reis bracht mij bij mijn Guru Sadananda Saraswati. Mijn jeugd heeft mij verteld dat het leven op aarde vluchtig is en dat we een enorme kans krijgen om in het leven te herontdekken dat wij allemaal spirituele wezens zijn. Ik gun jou ook die kans om op die plek te ontspannen waar liefde en vreugde ervaren kan worden. Dit is niet een vreugde die je van buitenaf krijgt toegeworpen maar de vreugde en liefde die in jou woont.

Tekst op achterflap over Inge

Inge Saraswati werkt al jaren als spiritueel leraar. Haar missie is mensen bewust te maken van het feit dat zij vrije wezens zijn, niet gebonden aan de talloze denkstructuren die je gevangen kunnen houden. Steeds benadrukt zij dat dit het enige echte belangrijke in het leven is. Want daarna kun je pas echt leven. Door haar spiritualiteit en deskundigheid werkt zij met mensen van jong tot oud om dit grote nieuws te vertellen en te laten ervaren.

Een stukje uit het boek

Als we kijken naar het vermogen van de geest, dan is dat immens. Als we tot het besef zijn gekomen dat ons wezen verder reikt dan het besef van alleen maar een lichaamsbewustzijn, dan wordt het misschien wel heel normaal voor je om op grote afstand telepathisch contact te onderhouden met een verre vriend zonder dat je lichaam daar aanwezig is.

Ik heb het over het op verre afstand kunnen intunen op de ander. Dit noemen we telepathie en daar zijn veel boeken over geschreven, net als over contacten met dierbaren na de dood. Wat ik je wil aanreiken, is dat je dit contact al kan leren maken in je huidige leven. En hier bedoel ik ook dierbaren en bekenden mee die nog niet zijn overgegaan…

Ik denk dat ook daar een enorme behoefte aan is.

Ook al weet je dat misschien zelf nog niet of denk je dat je al liefdevol contact maakt, of hunker je ernaar maar je weet niet hoe. Ik wil je vooral aansporen om dit echte liefdevolle contact te maken in het ‘nu’ waar we elkaar nog kunnen aanraken en wezenlijke liefde van mens tot mens tot stand kunnen brengen!

Ook al is er geen lichaam, het is nog steeds mogelijk om te kunnen communiceren. Want als we werkelijk liefgehad hebben, zal de ander nooit uit het hart zijn. En om die indruk gaat het, indrukken die ingegeven zijn uit liefde zullen eeuwig in je hart leven. Deze zijn dan zo diep en zuiver dat dit in de bewaarplaats van het bewustzijn wezenlijk is en ja… dit heet liefde, hier draait liefde om en niet om het zogenaamde lief zijn. Want dan kunnen we ons ook afvragen: doe ik het uit liefde of valt er wat te halen voor mij?

Je vindt mij nu ook op www.alternatievegeneeswijzen-info.nl

Ik ben begonnen in Inge haar boek en kon niet meer stoppen met lezen, zoveel antwoorden op  dingen waar ik mee worstelde, antwoorden op reïncarnatie wat heel logisch voor mij werd en het heftig tot mij doordrong dat het leven een levend proces is van herontdekken. Bij een paar hoofdstukken voelde ik zo veel liefde, de tranen stroomden over mijn wangen.

Ik was geraakt en kon de sidderende liefde zelf voelen door hoe Inge daarover schreef, net of je erbij bent en deel mag nemen. Het ligt nu als een bijbel naast mijn bed en als ik weer in gevecht ben met mijzelf sla ik haar boek open, echt een aanrader voor een ieder die zijn ware wezen wil ontdekken!

Maaike Cramer

Leerling van Inge Saraswati

Lees meer blogs

WEES KALM IN DE DYNAMIEK VAN HET LEVEN

WEES KALM IN DE DYNAMIEK VAN HET LEVEN

Er leeft bij heel veel spirituele zoekers het idee dat je spiritualiteit alleen maar in stilte kan beleven. Dat merk ik dagelijks in mijn yogalessen wanneer ik bijvoorbeeld vraag wat mijn leerlingen ervaren hebben na een meditatieve oefening. Dan krijg ik antwoorden als: ‘Ik kon het niet voelen, want het moet eerst stil zijn. Anders kan ik mijn aandacht er niet bijhouden.’

SLECHTE NACHTRUST? DIT KAN JE ERAAN DOEN!

SLECHTE NACHTRUST? DIT KAN JE ERAAN DOEN!

We krijgen tegenwoordig veel prikkels. We worden overspoeld met informatie en dat komt allemaal in je hoofd terecht: in het denken. Al jarenlang geef ik mensen ook voor deze problematiek onderricht tijdens mijn raja-yogalessen. Lees verder en ontdek wat yoga voor jou kan betekenen.

YOGABEOEFENING EN MEDITATIE

YOGABEOEFENING EN MEDITATIE

In de Bhagavad Gita staat: ‘Zonder meditatie geen vrede en zonder vrede geen geluk’.

Omdat de moderne mens het contact met zijn diepste zelf heeft verloren is hij onbevredigd, gedeprimeerd en vaak door onrust gekweld. Overgeleverd aan zijn intellect wordt hij heen en weer geslingerd in een oceaan van moeilijkheden en voelt zich vaak als een door een golf meergesleurde strohalm.

OVERWIN HET MONSTER DAT ANGST HEET

OVERWIN HET MONSTER DAT ANGST HEET

Angst zit in ons systeem, waar het om gaat is dat we dit monster kunnen overwinnen. En dit monster kan alleen overwonnen worden door vertrouwen in onszelf te hebben. Dat we echt willen gaan staan voor wat we zijn, geloof me: daar zit de kracht!

DE BEDOELING VAN HET LEVEN

DE BEDOELING VAN HET LEVEN

Wanneer we het aardse afdoen als niet belangrijk, dan durf ik te zeggen dat juist het aardse ons een weg wijst naar de schoonheid van het paradijs. Het ligt er maar aan hoe je kijkt naar datgene wat van materie is. Eigenlijk laat juist het aardse altijd dienend en helpend ons duidelijk zien hoe we kunnen ontdekken wat leven is.