Avatar cursus

Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

De avatar cursus is een cadeau voor het leven: 9-daagse training voor ieder die in contact wil komen met de eigen innerlijke kracht

Wat is een avatar cursus?

Leven vanuit je bron wil zeggen dat jij niet meer uit overleven handelt maar creëert. In de avatar cursus leer jij te vóelen, in plaats van in allerlei denkstrategieën te vervallen. Jij wordt de schepper van jouw eigen leven. Jij laat je niet meer leiden door ballast en conditioneringen uit het verleden. Deze conditioneringen blokkeren jouw creativiteit, jouw levenskracht en jouw flexibiliteit.

Zo komt er een zee aan ruimte vrij in jouw geest. En ruimte geeft de mogelijkheid tot het scheppen en creëren. Dat geeft kracht en geluk. Door verbonden te zijn met je Zelf ben jij ook in staat beter te verbinden met anderen in echtheid.

De ervaringsgerichte avatar training biedt effectieve methodes om verlangens, grote plannen, kleine verbeteringen, dromen, projecten of persoonlijke doelen te verwezenlijken. Innerlijke kracht en grote toename van je levenskracht werkt bevrijdend!

Resultaten van de Avatar-cursus:

Jij leert ongewenste gevoelens, twijfels en beperkingen die je verkrampen, los te laten. Je ziet dat obstakels er zijn om te overwinnen daarom wordt krachtiger en bewuster. In deze staat ben jij effectiever en beter bestand tegen ziektes en stress. Jij leeft en werkt met meer gemak en plezier, in jouw flow.

De avatar cursus levert een gereedschapskist vol effectieve technieken waarmee jij jouw leven en carrière zelf vorm geeft. Jouw lichamelijk en psychisch welbevinden maken een ongekende groei door in en na deze 9-daagse Avatar cursus.

Wij bieden ook Avatar all-in training aan, waarbij een 10 daags verblijf in het centrum en in de “Heilige Tempel’ inbegrepen is. De voorzieningen in ons centrum geven het gemak voor een volledig ontspannen verblijf. Om in rust en stilte jouw bedding en authentieke zuivere kracht (her)vinden en integreren.

Om kennis te maken met de Avatar training biedt Inge Saraswati de introductie workshop aan. Welkom.

Heb jij interesse in Avatar introductie workshop? 1,5 uur|75 euro

    Plan een Avatar cursus:

    Back to top
    Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk voor diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
    Privacy Beleid