Avatarcursus geeft energie en maakt je krachtig vanuit je bron

Avatar cursus: het cadeau voor je leven


Kom naar de introductieavond op vrijdag 24 april 2020 om 20.00 uur.
Bel tel. 0297 - 328 798 of mail info@ingesaraswati.com om je aan te melden.

 

Ik voel mezelf steeds meer en meer sprankelen en het 'gevoel' dat ooit tijdens Avatar bij me binnenkwam "dat alles één is" klopt meer en meer. De momenten van licht en kracht hebben voor altijd een plekje in mijn hart!
-Marijke

 

Innerlijke kracht en grote toename van je levenskracht werkt bevrijdend!


Leven vanuit je bron wil zeggen dat je niet meer uit overleven handelt maar dat je creëert. Je wordt de schepper van je eigen leven. Je laat je niet meer leiden door ballast en conditioneringen uit het verleden. Deze conditioneringen blokkeren je creativiteit, je levenskracht en je flexibiliteit.

 

In de Avatartraining leer je te vóelen, in plaats van in allerlei denkstrategieën te vervallen. Zo komt er een zee van ruimte vrij in je geest. En ruimte geeft de mogelijkheid tot het scheppen en creëren.

Dat geeft kracht en geluk. Door verbonden te zijn met jezelf kun je je beter verbinden met anderen. Zo kun je meer opereren vanuit je intuïtie en je sneller verbinden met anderen. Deze ervaringsgerichte training biedt effectieve methodes om verlangens, grote plannen, kleine verbeteringen, dromen, projecten of persoonlijke doelen te verwezenlijken.

Resultaat van de Avatar-cursus

Je leert ongewenste gevoelens, twijfels en beperkingen die je verkrampen, los te laten. Dat is goed voor je lichamelijk en psychisch welbevinden. Je ziet dat obstakels er zijn om te overwinnen. Je wordt sterker, bewuster en krachtiger. In die staat ben je effectiever en beter bestand tegen ziektes en stress. Je leeft en werkt met meer gemak en plezier; go with your own flow. Deze cursus levert een gereedschapskist vol effectieve technieken waarmee je je leven en carrière zelf vorm geeft.

Voor wie

Voor iedereen die weer in contact wil komen met zijn eigen innerlijke kracht en wil leven en werken vanuit 'vrije wil'.

Inhoud/werkwijze

 

Deel 1: RESURFACING

DEEL 2: VAN DENKEN NAAR VOELEN & HET DOORBREKEN VAN PATRONEN

 

DEEL 3: CREËEREN VAN NIEUWE PERSPECTIEVEN: HERSCHEP JE LEVEN


Praktisch

 

Interesse? Kom dan naar een introductieavond of bel of mail ons voor een individuele introductie.

 

Tijdens deze introductieavond krijg je uitgebreide en vrijblijvende informatie over wat Avatar is en wat het voor jou kan betekenen. Ik ga een lezing geven over Avatar en je krijgt ervaringsgerichte technieken aangereikt. Door de avond kom je vanzelf te weten of de Avatar training het cadeau voor je leven gaat worden of niet. Alleen JIJ kan dat voelen.

 

Hoe dan ook belooft het een interessante avond te worden, interessant omdat het over jouw leven gaat. En wat is er belangrijker dan dat?

 

Data voor introductieavond Avatar:

Vrijdag 24 april 2020
Kosten van de introductie avond: € 45,- inclusief btw en het boek 'Leven vanuit vrije wil'

Opgave via info@ingesaraswati.com of bel 0297-328798 voor meer informatie.

Je bent meer dan welkom vrijdagavond!

 

Als je op de geplande datum niet kan of graag een individuele introductie wil, stuur ons dan een email dan kunnen we een afspraak maken voor een individuele introductie. Deze duurt 1,5 uur. De kosten van een individuele introductie zijn € 65,-.

 

 

De Avatar cursus

Avatar is een 9-daagse cursus van 10.00 tot 18.00 uur die duurt van zaterdag t/m zondag erna. Er zijn maximaal 4 cursisten. De cursus wordt gegeven in de persoonlijke ruimte van Inge Saraswati yoga | avatarcentrum in Aalsmeer. De volgende avatar cursus staat gepland op zaterdag 6 t/m 14 juni 2020. De kosten van deze cursus zijn op aanvraag. Bel ons gerust op 0297-328798.