Actualiteiten

Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

Wij houden jou graag op de hoogte van de actualiteiten in ons Centrum

 

Op zondagmiddag 19 maart is er een Indiaas concert met Heiko Dijker en Siddharth Kishna

Beleef een prachtig Indiaas concert met twee topmusici die spelen op de Indiase tabla en de sitar. Beide zijn geschoold in de klassieke Indiase tradities.

Heiko Dijker is een zeer bekende tabla speler en speelde op vele festivals en grote zalen zoals Royal Concertgebouw Amsterdam en Heineken Music Hall Amsterdam. Hij speelde met grote namen zoals de harpiste Lavinia Meijer, Melissa Etheridge, Lenneke van Staalen en vele anderen.

Volgens de krant Trouw is het verbazingwekkend hoe Heiko Dijker de tabla speelt; alsof zijn handen spreken. Adembenemend en vol schoonheid. De klanken nemen je mee in een betoverend spel vol met schoonheid en passie.

Siddharth Kishna groeide op in Amsterdam en kwam op zeer jonge leeftijd in aanraking met beroemde Indiase klassieke musici. Hij trad op zijn 10de in de leer bij sitar meester Ustad Jamaluddin Bharitya. Hij is in 1999 cum laude afgestudeerd aan het Rotterdam Conservatorium en werd aangesteld als hoofdvakdocent sitar aan het conservatorium. Hij trad op voor Koningin Beatrix tijdens haar staatsbezoek aan India.

Tip: neem vrienden en familie mee naar dit klassieke Indiase concert.

Datum:                zondag 19 maart 2023

Tijd:                      15.00 tot 16.30 uur inclusief pauze

Kosten:                per ticket €18,- nu met vroegboekkorting €15,-

Boek je ticket(s) door een email te sturen aan info@ingesaraswati.com en geef aan hoeveel tickets je wil en de naam waarop je betaalt. Je ontvangt instructies over de betaling, na betaling ontvang je een bevestiging die tevens dient als entreebewijs.

 

 

 

 

Op woensdagavond 1 februari is er een open Satsang avond. Je bent van harte welkom.

Meld je nu aan via info@ingesaraswati.com

 

December 2022:

Heb jij klachten?
Als magnetiseur kan ik jou helpen met mijn aangeboren gave.
Naast het magnetiseren kan ik je ook advies geven vanuit het wijsheid principe als spiritueel leraar.
Ik bied hulp bij diverse klachten zoals burnout, rugklachten, nek- en schouderklachten, stress klachten, slaapproblemen en pijnklachten.

Mail mij voor een afspraak op info@ingesaraswati.com

 

Heb je vragen? Welkom!

Back to top
Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk voor diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacy Beleid