Actualiteiten

Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

Wij houden jou graag op de hoogte van de actualiteiten in ons Centrum

OPLEIDING TOT YOGADOCENT

Op zaterdag 17 juni is er een introductie voor de Opleiding tot Yogadocent. Bij interesse ben je vrijblijvend welkom. De middag start om 13.00 uur en duurt tot 14.30 uur.

Meld je nu aan via info@ingesaraswati.com

Je bent van harte welkom!

SATSANG

Op woensdagavond 21 juni is er een open Satsang avond. Je bent van harte welkom.

Geef je op voor de satsang avond via info@ingesaraswati.com

 

VAKANTIE YOGA

Op de volgende data kan er een vakantie yoga les gegevens worden door Inge Saraswati op dinsdag van 20.00 uur tot 21.30 uur dus 1,5 uur.

  • 20 juni 2023
  • 27 juni 2023
  • 1 augustus 2023
  • 8 augustus 2023
  • 15 augustus 2023
  • 22 augustus 2023

Op niet genoemde data is er dus zeker GEEN vakantie yoga. De kosten zijn €15 per les contant te betalen. Kijk op facebook of op onze website om te zien of de les doorgaat (diezelfde dag). Bellen mag ook op de dag zelf. Check dus altijd die dag of het is!

 


MAGNETISEUR

Heb jij klachten? Als magnetiseur kan ik je helpen met mijn aangeboren gave. Naast het magnetiseren kan ik je ook advies geven vanuit het wijsheid principe als spiritueel leraar.
Ik bied hulp bij diverse klachten zoals burnout, rugklachten, nek- en schouderklachten, stress klachten, slaapproblemen en pijnklachten.

Mail mij voor een afspraak op info@ingesaraswati.com

 

 

Heb je vragen? Welkom!

Back to top
Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk voor diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacy Beleid